image Tambah Trafik Tambah Follower 2013 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Saturday, 5 January 2013

# Blog Tagging

Tambah Trafik Tambah Follower 2013



Segmen pertama yang Mia join pada tahun 2013 ini. Mia berkenan pula dengan segmen HH.. Tarikh tutupnya ialah pada 9 Januari 2013.

Blog Mia ini adalah perjalanan kisah hidup Mia sebagai seorang wanita yang bekerja, pelajar, isteri, ibu dan juga blogger. Apa yang dikongsikan diharap dapat dimanfaatkan oleh pengunjung blog ini. Selain itu, Mia ada kongsikan tips, tutorial dan apa-apa sahaja maklumat yang dirasakan perlu.

Menjadikan blog www.hasrulhassan.com sebagai blog pendidikan buat blogger, blog ini menampilkan cerita yang berinformasi untuk semua.

Ingin memeriahkan segmen Tambah Trafik Tambah Follower sebagai usaha untuk perkenalkan blog Mia ini kepada rakan blogger lain dan dunia blog Malaysia. Jom join .....

p/s: support HH.... panggilan manja Hasrul Hassan...

46 comments:

  1. sy meme nak join td tp x pasti camner nak buat entri..jd bila mia dah buat dulu makan sy copy n paste la..mia x kisah kan? TQ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh..lebih kurang sama. nanti ubahlah sedikit ayatnya...

      Delete
  2. mengunjungi sahabat dari segmen yang sama
    http://kharisma-alfath.blogspot.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen sis.. dan good luck :)

    ReplyDelete
  4. akan join nanti ;) . Selamat bersegmen kak mia, hehe

    ReplyDelete
  5. selamat bersegment kak mia. Norzi pun join ni :)

    ReplyDelete
  6. salam mia, dari segmen yang sama :)

    http://www.skampung.my/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html

    ReplyDelete
  7. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Hope dpt Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    >>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-trafik-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  8. cik lynn datang dari segmen sama & mmg dh follow sini...

    jom jalan2 blog cik lynn =)

    http://lynnlinda.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. salam blogger :) hye hye.... Fik dtg dri segmen yang sama, HasrulHassan, done follow blog awak, jom singgah
    muhammadrafik.blogspot.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html
    jgn lupa follow :) TQ

    ReplyDelete
  10. As Salam..saya dah follow blog Mia ye.. Salam perkenalan
    http://ainimrashihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Together-gether folo ye...Ziarah bls dr sis ni.Thanks.

    ReplyDelete
  12. Wassalam, Wann datang membalas kunjungan :)

    ReplyDelete
  13. salam, saya datang membalas kunjungan. sudah difollow :)

    ReplyDelete
  14. weee... baru dapat can nak terjah blog orang.. huhu...

    ReplyDelete