image Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Saturday, 9 February 2013

# Blog Tagging

Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic



Wahhh... Apit buat segmen. Menariknya. Mia nak join jugalah.

Semua syarat-syarat segmen telah pun dibuat. Tentang blog Apit ni Mia suka freebies doodle yang dibuat. Paling suka bila Apit sudi sponsor ilustrasi vektor Mia. Memang cantik.

Jom kita tengok hasil air tangan Apit untuk Mia.....

Ilustrasi Vector yang dibuat oleh Apit



Gambar asal yang Mia berikan pada Apit

Hasil kerja tangan Apit memang terbaik. Terima kasih ya Apit....

klik pada banner di atas untuk join segmen ini... berakhir pada jam 11.59 malam nanti...

48 comments:

  1. gudluck dear~
    jom join photo contest nie ^^
    http://www.farhanabiella.my/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
  2. Memang cantik vector apit buat..menjadi betul..Selamat bersegmen kak mia. nak join juga nanti. ^___^

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen.... comfirm dlm bloglist apit nanti.....

    ReplyDelete
  4. Hehe... comel vector apit buat.. btw, gudluck akak :)

    ReplyDelete
  5. Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga akak berjaya.. Goodluck!! ^_^

    ReplyDelete
  6. Aida pun join segmen yang sama.. join pun last minit. hehe.. apit memang pandai buat vector seakan2 pulak tu vector dia dengan yang asal. :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  7. salam kak mia.. deno dtg dari segmen yg sama :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. suka tengok doodle dan vector yang apit lukis... cantik, comel dan sebijik gambat betul... :)
    selamat bersegmen kak mia... tak sempat nak join...

    ReplyDelete
  9. Selamat Bersegmen k.mia . Mabruk ! tersenarai dalam bloglist apit ^^

    ReplyDelete
  10. taniah kak mia sebab berjaya berada dalam bloglist apit, heheh

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  12. Selamat bersegmen Mia. Tak sempat nak join..

    ReplyDelete
  13. hollaa.. singgah balas kunjungan disini.
    selamat bersegmen kak mia =)

    ReplyDelete
  14. Melawat Mialiana.com =)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  15. BALAS KUNJUNGAN DARI SEGMEN YG SAMA, WAHH CANTIKNYA..;-)

    ReplyDelete
  16. tahniah kak...MV tak sempat join segmen ni

    ReplyDelete