image Segmen: 300 bloggers - Mia Liana

Thursday, 28 March 2013

# Blog Tagging

Segmen: 300 bloggers



Rajin betul Paly buat segmen. Tidak terkejar Mia rasanya. Mia gagahi juga untuk support Paly dengan join segmen ini.

Syarat macam bese ler, simple mimple. (copy & paste dari entri penganjur)
1. Buat satu entri bertajuk "Segmen: 300 bloggers", letak gambar atas dan backlink ke entri ni.
2. Publish dan hantar link korang, settle.
Tarikh tamat @ 3 April 2013 | Tepat pada masa 11:59 malam

Blogger baru yang nampak ada potensi dalam bidang blogging ni. Rajin betul update entri dan buat segmen. Syabas ya Paly...

kalau berminat, joinlah sama ya...

54 comments:

  1. Good luck Mia.. Akakpun teringin nak join..

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen kak mia syg..done join too..hee ^_______^

    ReplyDelete
  3. salam singgah, selamat berjaya... rasa nak buat jua...

    ReplyDelete
  4. wah.. thx kak mia sb slalu supot paly :)

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya...Memang Mia sorang yg sgt supportive!
    Good luck ye!

    ReplyDelete
  6. dtg dari segment sama

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  7. singgah menyapa

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    cik akak tinggalkan cop kaki kat sini...

    ReplyDelete
  8. salam..ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  9. Join Skali

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  10. dr blog paly, buat u-turn mai sini..
    dh join..^__^

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum
    singgah sini dr segmen yg sme

    jmput singgah
    http://pinkdiary91.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    gut luck

    ReplyDelete
  12. Saya pun belum join lagi..nak join juga tapi tak buat2 lagi entry nya..hehe..sibuk sikit minggu ni. Selamat bersegmen ye kak mia. ^_____^

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum/salam sejahtera. Datang berkunjung dari segmen yang sama.. kalau sudi singgah la sini ya.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    I follow ~ =)

    ReplyDelete