Segmen: Featured Me on Bubbly?


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better...

Wahhh... Farah... siap sebut nama Kak Mia dalam entri segmen penyertaan. Terharunya. Speechless.... thanks dear. Luv u...

Post a Comment

49 Comments

  1. assalamualaikum mia...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  2. thanks kak mia... sebab sudi meluangkan masa join segmen Farah... heee...mestilah...inspirasi dari akak... Love you too akak... ^_^ thanks banyak bagi guide dalam blogging... cuma x sempat2 nak jumpa jer lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 dear... luv u too. ada rezeki nanti jumpalah kita...

      Delete
  3. hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen ya Mia.
    Teringin nak turut serta..

    ReplyDelete
  5. Hai kak mia..diana pun join jugak :)

    Singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  6. SAYA DATANG ZIARAH SINI DAN TERINGIN NAK MENGUCAPKAN SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^_^v

    ReplyDelete
  7. singgah dr segmen yg sama :)

    http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  8. singgah dri segmen sama :)
    http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  9. http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    anis dtg bw kat cni.. ;)

    ReplyDelete
  10. Salam..dari segmen yang sama..done follow.

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  11. weeee, kite datang dari segmen yang sama. singgah blog kite pula ^_^

    http://www.sweetsour93.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  12. salam ziarah..=)
    husna dari segmen yg sama..
    pemenang sudah di umum tp husna baru sempat nk terjah..huhu..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    follow ~

    ReplyDelete
  14. dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  15. salam kak mia, aida singgah dari segmen yg sama :)
    terima kasih sudi singgah blog aida :)

    http://strawberrydancokelat.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum, thanx sudi singgah blog saya . :) saya dh lama follow blog kak mia. ^_^

    http://mystiquelolita3298.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  17. balas kunjungan :)
    http://www.fatindiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  18. akak....kila singgah sini balik :)

    http://iamkila.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete