SEGMEN FOLLOW & BLOGWALKING 1# BY DJH


Segmen ini dicipta untuk angah follow & blogwalking ke blog2 korang.Selain tu, korang jugak boleh blogwalking & follow blog yg lain2 jugak.So semua org akan terima untungnya sendiri.
Segmen ini bermula dari 1.00 tengahhari 20 Mac 2013 sehingga 1.00 tengahhari 30 Mac 2013.Angah harap segmen ni dapat sambutan yg hangat.Semua blogger dijemput untuk join!!

Syarat2 :-


  • Buat entri bertajuk SEGMEN FOLLOW &BLOGWALKING 1# BY DJH
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini. 
8 PEMENANG AKAN DIPILIH  !!!
Cara yg simple & mudah  Mia Liana..

Wahhhh.. Mia terharu lagi ni..... siap backlink ke blog ini.... terima kasih ya DJH....

Post a Comment

27 Comments

  1. sis join;
    http://sisfacemuslim.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-1-by-djh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan komen di sini. kena komen ke entri penganjur. kak mia dah beritahu DJH..

      Delete
  2. Selamat bersegmen kak mia ^________^

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen kak Mia :)

    ReplyDelete
  4. wah sekali lg teknik copy paste dimanfaatkan...apa2 pun selamat bersegmen...

    ReplyDelete
  5. http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-1-by-djh.html

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen ya Mia.
    Lagi penghargaan buat Mia.

    ReplyDelete
  7. trbg dri sgmn..gud luck..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-dan-blogwalking-1-by-djh.html

    ReplyDelete
  8. goodluck dan selamat bersegmen yer kak mia, hehe

    ReplyDelete