image Segmen Pantas : Bloglist Edisi Mac - Mia Liana

Saturday, 2 March 2013

# Blog Tagging

Segmen Pantas : Bloglist Edisi Mac



Wahhh... ketika membalas kunjungan Kecik, Mia pun ternampak ada satu segmen pantas. Dari 1/3/2013 sehingga 4.00 petang 2/3/2013.  Semua yang join akan masuk ke dalam bloglist Kecik.

Syarat-syarat pun simple dan mudah. Kalau ada sesiapa yang berminat, bolehlah join sama meriahkan segmen pantas ini. Klik sahaja banner di atas.

join segmen dulu sebelum tidur. selamat malam semua...

75 comments:

  1. nak join jugak lah kak Mia. ngeh ngeh. :D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum :) Hai, selamat pagi. ALhamdulillah, kita join segmen yang sama. Semoga kita dapat berukhwah. Saya ada promote link anda di blog saya. Jom terjah. Mungkin ada manfaat yang anda boleh dapat daripada situ. :)

    http://eyjamasliza.blogspot.com/2013/03/segmen-pantas-bloglist-edisi-mac.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...selamat bersegmen ...;)

    ReplyDelete
  4. hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-pantas-bloglist-edisi-mac.html

    ReplyDelete
  5. awak, terima kasih sebab join :)

    ni senarai nama peserta. sudi bw semua kalau berkesempatan.

    http://www.kanvasdakwat.com/2013/03/senarai-peserta-segmen-pantas-bloglist.html

    kecik done follow awak #

    ReplyDelete
  6. asslmkm.... thanks vist blog saya... nak masuk bloglist Mia camne? boleh? (<------ tak tau malu hehehe)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.... hmmm... segmen bloglist dah terlepas. lain kali cuba join ya..

      Delete
  7. salam..datang membals kunjungan dri segmen yg sme.. ^_- dah lame follow sini :D

    http://arrienlove.blogspot.com/2013/03/segmen-pantas-bloglist-edisi-mac_2.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama :)

    http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/03/segmen-pantas-bloglist-edisi-mac.html

    ReplyDelete
  9. Hi,balas kunjungan mia! Ayna dah follow! ^^

    ReplyDelete
  10. Tq mia sudi singgah blog sy ^_^

    enjoy blogging!!

    ReplyDelete
  11. Kunjungan dari segmen yang sama.. hehe

    ReplyDelete
  12. farahin balas kunjungan dari segmen ini :D

    http://ehfarahin.blogspot.com/2013/03/segmen-pantas-bloglist-edisi-mac.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen sama :D

    http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2013/03/segmen-pantas-bloglist-edisi-mac.html

    ReplyDelete
  14. salam...dtg membalas kunjungan yg agak lewat sedikit...

    http://awanflufy.blogspot.com/2013/03/segmen-pantas-bloglist-edisi-mac.html

    ReplyDelete
  15. salam. balas kunjungan. sorry lewat sikit. hihi.
    gud luck kak Mia.

    http://pinkuntukaku.blogspot.com/2013/03/segmen-pantas-bloglist-edisi-mac.html

    ReplyDelete
  16. Good luck Mia!
    Tak sempat join. hehe..

    ReplyDelete
  17. dari segmen yg sama , done follow , http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-pantas-bloglist-edisi-mac.html

    ReplyDelete
  18. emm, dah terlewat...bestlah, semua peserta akan dimasukkan dalam bloglist.

    ReplyDelete
  19. datang dari segen yang sama mia. terima kasih singgah ke blog ye dear (:

    ReplyDelete
  20. DATANG MEMBALAS KUNJUNGAN

    SELAMAT BERSEGMEN KAK MIA

    http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-pantas-bloglist-edisi-mac.html

    ReplyDelete