Segmen Sabtu By Emas Putih




Segmen Sabtu By Emas Putih


Mia nak join segmen ini. Nampak ramai dah join la. Jeles ni lantas buat entri penyertaan sebagai sokongan penuh pada Uzu. Love you, Uzu...

Kepada yang berminat bolehlah klik banner di atas untuk join segmen ini. Bila senang-senang nanti bolehlah gunakan senarai peserta untuk blogwalking.

update secara mobile ketika sedang dalam perjalanan ke Kuala Lumpur...
Published with Blogger-droid v2.0.6

Post a Comment

39 Comments

  1. Selamat bersegmen kak mia! ^__________^

    ReplyDelete
  2. Waaa... Sempat tu kak mia join dlm kete,.. cayalah! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la. masa tadi trafik sesak kat rembau. ada xciden melibatkan kereta, bas dan lori trailer. kren besar tengah nak angkat trailer tu terperosok bawah bukit. ngeri betul. takut nak amik gambar sebab tak berani.... huhuhu...

      Delete
  3. http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  4. alamak anak saya on the way ke TBS petang tadi....teruk ker MIA...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdelah teruk sangat... sebab dari 2 jalan jadi 1 jalan. jangan risau sangat ya sukma...

      Delete
  5. selamat bersegmen kak mia, cayalah dlm kete pun blh post entri =)

    ReplyDelete
  6. SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN KAK MIA ^_^v

    ReplyDelete
  7. hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog sy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  10. balas kunjungan :)
    http://www.fatindiana.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama. sorry late bw. terima kasih singgah blog saya (:

    ReplyDelete