image Segmen SS Mencari Bloglist - Mia Liana

Friday, 8 March 2013

# Blog Tagging

Segmen SS Mencari Bloglist



Wahhh... segmen pertama pada bulan Mac yang Mia nak join. Tengok-tengok dah ramai yang join.


SYARAT:
1. follow blog ini.
2. klik SINI, SINI dan SINI*tunggu sampai habis loading*
3. buat satu entry dan tempekkan banner yang dilinkkan ke sini.
4. hantar link entry kat ruangan komen


HADIAH :

bloglist selama SETAHUN  x 10 pemenang


TAMAT :

10 Mac 2013


Mana tahu untung sabut timbul.. untung batu tenggelam.... (^_^) peace...

kepada lain-lain yang berminat, jemputlah klik banner di atas untuk support...

36 comments:

  1. bab-bab tunggu loading tu tenet saya slow lah mia..tu yang susah nak join tu noin ni...nak BW pun makan masa...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum semua
    Selamat Hari Wanita Sedunia :)

    ReplyDelete
  3. terima kasih sudi join segmen ni. ni senarai peserta, sudi bw kalau berkesempatan :)

    http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2013/03/senarai-peserta-segmen-ss-mencari.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen Mia. Harap2 berkesempatan utk turut serta..

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen kak mia.. Mana tau ada rezeki

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/03/segmen-ss-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  7. hye...
    dtg singgah dr segmen yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-ss-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen. InsyaAllah kalau ada masa saya pun rasa macam nak join jugak segmen ni.

    ReplyDelete
  9. salam dan hai kak mia..
    datang dari segment yang sama :) jom ke blog saya pulak.. :)

    http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/segmen-ss-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-ss-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  11. gudluck kak mia :)
    selamat bersegmen juga..

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum.Anis dari segmen yang sama tau. ^^

    http://musicloveanisa.blogspot.com/2013/03/segmen-ss-mencari-bloglist.html

    Jom baca entri baru.Moga bermanfaat.Pendek je ^^

    http://musicloveanisa.blogspot.com/2013/03/bila-masalah-datang-berduyun-duyun.html

    ReplyDelete
  13. Balas kunjungan,

    http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-ss-mencari-bloglist.html

    Terima kasih sudi singgah d blog Yumida..jemput singgah lagi n lagiiiii

    ReplyDelete