image Saya Nak Masuk Dalam Bloglist Fuh.My - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Thursday, 25 April 2013

# Blog Tagging

Saya Nak Masuk Dalam Bloglist Fuh.My



Menariknya segmen ini. Nak-nak dari blog yang tidak asing lagi dalam arena blogging ini. Teringin juga Mia nak masuk dalam bloglist bulan Mei Fuh.my ni.  Semua syarat-syarat telah dipatuhi.

Sebelum itu, jom tengok dulu.. (copy paste dari entri penganjur)

Syarat-syarat dia mudah sahaja :-
  1. Follow blog fuh.my ni (widget follower ada kat bawah sekali)
  2. Masukkan blog fuh dalam bloglist blog korang. Ingat, bloglist ye! bukan sekadar link blog. Dan bloglist hendaklah berada di mainblog anda, bukan di blog lain atau di Page lain!
  3. Tekan g+1 dekak sidebar belah kanan ni
  4. Buat 1 entri bertajuk "Saya Nak Masuk Dalam Bloglist Fuh.My"
  5. Masukkan banner di atas dan linkkan ke entry ini
  6. Dah siap semua, tinggalkan link ENTRI anda dalam kotak komen bawah ni
  7. Mudah kan? So apa tunggu lagi? rugi tak join! oh ya. Tarikh tutup adalah pada jam 12:00 tengah hari 30 April 2013.
Kenapa korang mesti ada dalam bloglist fuh.my?
  1. Purata Page View harian 50,000 SEHARI (so, komfem korang dapat tempias dari trafik fuh.my sekiranya korang berada dalam bloglist fuh.my)
  2. Google Page Rank 3
  3. Backlink berkualiti dari fuh.my
  4. Dapat memperkenalkan blog korang kepada blogger-blogger lain
  5. Top referrer akan mendapat Cash/Topup RM30 (mesti lebih 50 referrer)
Sesiapa yang berminat silalah join ya...

48 comments:

  1. sama lah kita mendapatkan tempiasan trafik blog..sikit pon jadilah ..kan Mia, gud luck !

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...gud luck mia...:)

    ReplyDelete
  3. wah terbaik segmen ni....apa2 pun selamat berbloglist... :)

    ReplyDelete
  4. selamat join segmen k.mia,,hopefully lebih retis lepas nie,, heeee :p

    ReplyDelete
  5. Salam Mia,
    Semoga anda berjaya..Satu peluang utk meningkatkan populariti dan ranking. Good luck!

    ReplyDelete
  6. Eraz baru join... ;D

    http://www.erazfadli.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

    ReplyDelete
  7. good luck MIA..akak dah join semalam...

    ReplyDelete
  8. salam..singgah dr segmen yg sama...http://eryati.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum^^. Budu singgah melawat dr segmen yang sama. jom ke blog budu plak :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

    ReplyDelete
  10. datang melangkah sampaikan tertinggal jejak

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/jom-masuk-dalam-blog-list-fuhmy.html

    ReplyDelete
  11. terjah sini


    manfaatkan dunia blogging sebaiknya !

    http://nurmaira95.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

    ReplyDelete
  12. nak join jugak esok, semalam tak senang.
    slmt bersegmen kak mia

    ReplyDelete
  13. blogwalking dr segmen same ;)

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

    ReplyDelete