image Berakhirnya Giveaway 10K Followers Mialiana.com - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Monday, 22 July 2013

# Segmen Giveaway

Berakhirnya Giveaway 10K Followers Mialiana.com


Alhamdulillah, syukur. Giveaway 10K Followers Mialiana.com telah berakhir tengah malam tadi dengan jumlah penyertaan sebanyak 246 daripada para peserta dan hanya ada 2 penyertaan yang tidak lengkap. Ini bermakna sebanyak 244 penyertaan akan dikira ke dalam cabutan bertuah melalui random.org.

Pemenang akan diumumkan pada hari esok. Diharap para sponsor telah bersedia dengan hadiah-hadiah yang ditaja. Tentu tidak sabar nak terima hadiah, bukan?



Nak Join | Preview | Di Sebalik Tabir

Hadiah bernilai RM1,474 ditaja oleh :
Kerinchi MyKeledek Alycia Aida Hanafiah Amir Rofie Chekgu Skolah Anastasyea Sha Dhira Rafina Mimi Paly Deno Cikgu Kaca Mata Ieta Deq'Nyss Keyme Keymo Nur Dzafirah


Siapakah bakal menerima hadiah Giveaway 10K Followers Mialiana.com . Mungkin tuah anda ada di sini. 

Untuk makluman, Mia telah selesai blogwalking ke semua blog para peserta dan senarai peserta boleh didapati di SINI.

Terima kasih kepada semua yang sudi menjayakan Giveaway 10K Followers Mialiana.com

sambutan yang begitu menggalakkan...

89 comments:

  1. alhamdulilah... debar2 jugak yer nak tau sape pemenangnya ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh... tentu alycia tak sabar2 nak bagi hadiah kan... ;)

      Delete
  2. Belum habis lagi blogwalking kat blog2 peserta.... Banyak sangat!!! Hahaha... Gud Luck Everyone...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang banyak pun.. jenuh nak blogwalking. buat pelan2 ya. thanks azrul azmi..

      Delete
  3. tak sabar nak tahu senarai pemenang.. kot rezeki Bulan Ramdhan, kali ni nama bayu tersenarai....syokk habeh laa.. (berangan dulu)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe... dibenarkan berangan dulu.. tu pun dah satu doa juga...

      Delete
  4. siapa ler nanti pemenang bertuah tu yea.....

    ReplyDelete
  5. berdebar la plak..mcm tngu result spm

    ReplyDelete
  6. x dan nk join itu hari good luck kepada semua yg join

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. sama2.. minta maaf ya. kak mia terpaksa minta betulkan beberapa kali sehingga entri penyertaan lengkap.

      Delete
  8. assalamualaikum mia...wah !! dah tamat yer x sabar nak tahu siapa yg berjaya nanti...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.... haah, sekejap je masa belalu, dah tamat dah...

      Delete
  9. hopefully ade rezeki raya tahun nie.amin~~ :D

    ReplyDelete
  10. masih menjalankan aktiviti bloghopping dan follow ni kakak...

    ReplyDelete
  11. Semoga ada rezeki saya kali ini..hehehe

    ReplyDelete
  12. Insyaa Allah nak merajinkan diri blogwalking. huhu... mana yg tak terBW tu, akak mohon maaf sbb BW sambil siapkan 6 assignment dan ber'baby'

    ReplyDelete
  13. wah ramainyer yang join tu mia !

    ReplyDelete
  14. Goodluck to olls n to me :) Insyallah !

    ReplyDelete
  15. Dh berakhir ek.. Tgk lah..rezeki ramadhan kali ni milik siapa...

    ReplyDelete
  16. wow ramainya yang join. sapa la yang bertuah tu ya. hehe
    Harap saya juga bertuah ;)

    ReplyDelete
  17. wah ramai! good luck utk semua peserta! deno pulak berdebar... hihi^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan deno je.. kak mia pun berdebar juga ni... ;)

      Delete
  18. Nak pesan, kepada bakal pemenang tajaan mykeledek dan kerinchi, sila bagi detail via facebook fanpage keledek pedas k :) Senang nak berurusan nanti.

    ReplyDelete
  19. Oh, Kak Mia dah abes. Blogwalking. Terbaek...

    Saya baru ondway.

    Apa-apa pon Good Luck pada semua. :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear.. takpe. boleh on the way pelan2. lama2 kan habis..

      Delete
  20. ni lah satu2nya pengajur contest paling berjaya pernah jupa... bukan calang2 org blh buat dan rajin mcm kak Maliana... yg aling best beratus2 penyertaan daripada blogger tak kira blogger newbie ataupun blogger otai pun turut join... TAHNIAH KAK !!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  21. Good luck semua . tak sabar nak tau sapa menang . hehe

    ReplyDelete
  22. noted kak...dup dap dup dap sudah hehehehe

    ReplyDelete