image Hari Ke 13 GA : Sudah Ada 214 Penyertaan - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 19 July 2013

# Segmen Giveaway

Hari Ke 13 GA : Sudah Ada 214 Penyertaan


Hari ini ialah hari ke 13 Giveaway 10K Followers Mialiana.com berlangsung. Setakat ini sudah ada 214 penyertaan daripada para bloggers. Sila semak link masing-masing dan maklumkan pada Mia jika ada kesilapan.


Bagi memudahkan para peserta Giveaway, Mia telah letakkan link penyertaan ke dalam scroll box dan juga panduan untuk melihat komen yang telah melebihi 200. Mia akan mula blogwalking dan semak entri penyertaan semua peserta. Sekiranya penyertaan tidak lengkap, diharap dapat betulkan dengan segera sebelum tamat Giveaway ini pada 11.59 malam 21 Julai 2013.

Kepada yang berminat untuk join, sila klik SINI. Terima kasih kepada semua yang memeriahkan Giveaway ini. (^_^)

menghitung hari....


38 comments:

  1. makin lama dah makin ramai la...boleh bw kat peserta lain

    ReplyDelete
  2. happy birthday ke 13

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk bukan birthday.. hari ke 13 giveaway untuk followers...

      Delete
  3. wah banyaknya kak mia..untung orang banyak kenal kak mia tau...cik akak suka kenal kak mia....kak mia tak sombong tau...tahniah kak mia...insyaAllah sentiasa support kak mia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah cik akak... terima kasih banyak2 ya.. sudi support kak mia...

      Delete
  4. wahhh, byknya.. alahai, xsmpat lg nk join ni ;(

    ReplyDelete
  5. Ramainyer yg join. Belum berkesempatan nak join :(

    ReplyDelete
  6. mai2 join.... hadiah dari sy telah siap sedia.... istimewa!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... tak sabarnya mia. dah siap jahit ekk? nanti bagi mia gambarnya. tq.

      Delete
  7. wah~ ramainya...tahniah ya kak mia

    ReplyDelete
  8. makin lama makin ramai.... tahniah kakmia!

    ReplyDelete
  9. da lama tak menyinggah. busy siapkan assignment.huhu.nasib baik sempat ga kak mia ni :) hehe

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...semakin ramai yg menyertainya...;)

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah, bagus penyertaan kalini ^^

    ReplyDelete
  12. waaaaa.. tahniah kak mia sebab dapat sambutan yang betul menggalakkan..

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah.. tahniah kak mia.. :D

    ReplyDelete
  14. Tahniah Mia!
    Ambil masa lama untuk bw ni..

    ReplyDelete