image Hari Ke 4 GA : Sudah Ada 139 Penyertaan - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Wednesday, 10 July 2013

# Segmen Giveaway

Hari Ke 4 GA : Sudah Ada 139 Penyertaan

Alhamdulillah, Giveaway 10K Followers Mialiana.com ini mendapat sambutan yang menggalakkan. Sehingga kini, sudah ada 139 penyertaan. Senarai peserta akan dikemaskini dari semasa ke semasa. Ribuan terima kasih kepada semua yang sudi memeriahkan GA ini. Kepada yang belum, sudi-sudikan lah diri itu untuk join ya. Mana tahu anda ada tuah...


Bagi menghangatkan lagi kemeriahan GA ini, Mia telah buat iklan di bahagian atas entri blog dengan memaparkan banner GA, link entri yang berkaitan dengan GA dan juga senarai sponsor beserta backlink ke blog mereka.

Comel tak? Jemput join ya... klik SINI untuk join.

ramai-ramailah support GA Mia ya...

60 comments:

  1. Baru sempat join tadi...jengah je tapi tadi bru smpt join..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. bestnya ramai joined. alhamdullilah. good luck semuaaa :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Semoga GA ni terus mendapat sambutan. :)

    ReplyDelete
  4. Best nya ramai yang join.. gud luck ^___^

    ReplyDelete
  5. keren ..
    selamat ya... semoga sukses GANYA :) .

    ReplyDelete
  6. dah berkunjung separuh dari itu...boleh sambung blogwalking nie...

    ReplyDelete
  7. xsbar nak tgu ttup . nk tau spe bertuah tu .. huhuhu :)

    ReplyDelete
  8. Good Luck semua dan tahniah kak Mia.. :-)

    ReplyDelete
  9. wah.. meriah betul.. good luck kepada para peserta :)

    ReplyDelete
  10. kathy belum join kak..susah nak msk blog sekarang ni...problem je.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkkk... nape dengan blog kathy tu? cuba citer skit...

      Delete
  11. Sudah pasti sambutannya hangat seperti selalu...Tahniah Mia!

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah... ramai join tu kakmia :)

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum mia...wah ramainya tahniah2 mia..;)

    ReplyDelete
  14. all the best MIA....ramainya yang joint ......

    ReplyDelete
  15. tahniah kak mia.. sambutan menggalakkan..

    ReplyDelete
  16. wahh.. rmai nye dah join... good luck sume !

    ReplyDelete
  17. tahniah kak mia, mesti ramai sgt nanti ni

    ReplyDelete