image Dapat Jemputan Event Ephyra - Mia Liana

Monday, 14 October 2013

# Community # EPHYRA

Dapat Jemputan Event Ephyra

Bulan ini sahaja ada 2 jemputan event di Kuala Lumpur. Yang pertama itu Mia dah confirm untuk hadir. Yang kedua pula ini, event Ephyra belum buat pengesahan kehadiran lagi. Takkan nak turun Kuala Lumpur lagi... Kos tu yang tak mengizinkan.




Kalau duduk dekat-dekat kawasan Kuala Lumpur senanglah nak datang event. Tapi tinggal kat Johor Bahru. Masih lagi belum buat keputusan.




Ada juga beberapa event sebelum ini yang terpaksa Mia tolak. Bukannya Mia sombong.. faham-faham sahajalah keadaan Mia yang jauh ini.

masih dalam pertimbangan..

posted from Bloggeroid

26 comments:

  1. tahniah kak mia sebab dapat jemputan ke -event... *_^... wah mesti seronok ni...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia....tahniah2 mia...:)

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak mia, bukan senang nak dapat jemputan tu :)

    ReplyDelete
  4. untunglah kan...:)
    bestnya kak mia...

    ReplyDelete
  5. payah jugak ye kak, kalau dah setiap minggu pegi KL....mau habis duit dekat tol dengan minyak je

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...Semoga bahagia dengan semua yang dilalui ye...

    ReplyDelete
  7. tahniah MIA -- nak beli ephyra le MIA - haritu xsempat nk pegi kat MINES ada fair tu

    ReplyDelete
  8. best lah ... kalau xde hal boleh ler gie ...

    ReplyDelete
  9. Bestnya dapat event tapi kalu join event ditanggung takpa la jugak kan..

    ReplyDelete
  10. Event2 ni memang banyk di Kuala Lumpur je. Tak ada rezeki tu namanya.

    ReplyDelete
  11. tu la psl kn... kalo dkt mst dh byk event g... xde rzki kta org....

    ReplyDelete
  12. jauh akak nak kena ulang alik tu. 20hb ni harap sangat dapat peluang jumpa akak :)

    ReplyDelete
  13. bestnya dapat byk jemputan.. tapi tu lah kak mia.. kalau jauh ni susah nk pergi.. huhu

    ReplyDelete
  14. Salam,

    being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

    FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

    let me know if you are interested :)

    spread the love!

    Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete