image Bookmark Dari Emas Putih Dah Sampai - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Thursday, 27 March 2014

# Blog Tagging # Community

Bookmark Dari Emas Putih Dah Sampai



Wahhh.. bestnya dapat bookmark yang serba sweet pink gitu dari blogger Emas Putih atau lebih dikenali dengan nama Uzu. Petang semalam sampai ke rumah Mia. Terima kasih ya Uzu...

Nak tahu macam mana Mia boleh dapat ini, cuba terjah entri SINI.

dapat sekali business card dia serba pink n black..

37 comments:

  1. Assalamualaikum, sheila pun dapat. bookmark dah selamat bagi kat adik bongsu yang masih bersekolah tu. hehehe ~~~

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki, congrats kak mia!!! *_^

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum...kak mia,

    tahniah dapat hadiah daripada blogger ..

    mselim3

    ReplyDelete
  4. wahh, sampai juga hadiah dari Emas putih.."pinky2 lagi" ^_^ .. tahniah kak

    ReplyDelete
  5. uzu memang peminat tegar warna pink ^^ fav color ka mia apa?

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Kak Mia...comel dan sweet jer kan,warna pink gitu lagi...

    ReplyDelete
  7. Wah. Salah satu untuk promosi blog ni.

    Ikhlas,
    profhariz.com

    ReplyDelete