image Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe - Mia Liana

Tuesday, 11 March 2014

# Blog Tagging

Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe


Wahhh... Zam buat segmen. Mia nak join sebagai tanda support untuk Zam. Dah lama Mia stalk blog dia ni. Rasanya dah 2 tahun kot. Suka tengok semangat dia yang rajin berblog. Blognya pun dah mantap sekarang ini.

Kalau ada blogger yang free, jom join segmen ni. Kita support Zam beramai-ramai...

join jangan tak join....

31 comments:

  1. Assalamualaikum kak mia. semoga berjaya. sheila pun dah joined http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    ReplyDelete
  2. all the best kak mia..nk join gak ler ;)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah sini Kak Mia...selamat bersegmen yer Kak Mia dan semoga berjaya..

    ReplyDelete
  4. salam kak mia... ayu pun baru je join segmen zam ni..harap adan rezeki la...insyaallah..

    ReplyDelete
  5. gud luck Mia ; jom sokong Zam Abe..

    ReplyDelete
  6. suport menyaport sesama blogger kan kak

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya kak..insyallah,ada masa saya join..

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    gudluck

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...selamat bersegmen yer...;)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Kak Mia...singgah lagi dari segmen yang sama..

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    ReplyDelete
  12. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...semoga berjaya
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    ReplyDelete
  13. Datang dari Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

    http://www.erazfadli.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    Good Luck

    #PrayForMH370

    ReplyDelete
  14. Singgah dari segmen yang sama. Jom terjah blog saya http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    ReplyDelete
  15. kak
    Datang dari segmen yang sama.all the best ye..
    http://www.kisahsidairy.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum & Hi :)
    Terima kasih diatas penyertaan Segmen Mini Power Bank Rakan Blogger sebelum ini. Segmen ini akan memasuki fasa kedua dimana 9 peserta akan dipilih menggunakan Random.Org dan salah seorang daripada mereka nanti berpeluang untuk memiliki Mini Power Bank yang ditawarkan.
    Nantikan pengumuman 9 peserta tersebut di blog Zam pada minggu ini ya ;)

    ReplyDelete