SEGMEN : BIAR SAYA TOLONG CIK FARRA



Baru je cakap kat entri sebelum ni, tak ada sesiapa yang tag, terus kena tag dengan Sally di SINI. Macam best je join ni jugalah.

Segmen pertama Farra ni. Jomlah support ya. Mia nak tag Mama Maszull, Yun Sing dan Maria Firdz. Segmen ini berlangsung sehingga 14 September 2014.

sesi support blogger...




Post a Comment

18 Comments

  1. Assalamualaikum dan singgah ptg Kak Mia...selamat bersegmen dan semoga berjaya...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...inshaAllah mama akan join juga nanti...:)

    ReplyDelete
  3. Ok kak mia... Nnt sy join... Thanks tag... :-)

    ReplyDelete
  4. yeay! kak mia dah join..kekeke...best of luck kak! ^_^

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...terima kasih sbb tag mama...sekejap lg nak join juga...:)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum mia...mama dah pun join yer...

    ReplyDelete
  7. hai kak mia.. gud luck..
    singgah dr segmen yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-biar-saya-tolong-cik-farra.html

    ReplyDelete
  8. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Semoga berjaya ...

    Jangan lupa singgah kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  9. Singgah sini dari segmen yang sama :) Eh.. kena tag :3 Dah join ^^" Terima kasih tag.. *bow bow* hehee..

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-biar-saya-tolong-cik-farra.html

    ReplyDelete