image Giveaway-02 by Ematunz - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Wednesday, 28 August 2019

# Blog Tagging

Giveaway-02 by Ematunz

Lepas umum pemenang untuk first giveaway, ematunz.blogspot.com terus buat second giveaway.

Hadiah kali ni lain machiam sikit, iaitu gambar portrait digital. Jika terpilih, uols boleh dapatkan sendiri punya gambar siap edit, ala ala lukisan gittuw, boleh guna letak kat wallpaper ke, default photo pun boleh tau. 

Klik gambar di bawah kalau nak join Giveaway-02:


Hadiah apa tu? Hah, pinjam japp gambar ematunz, ini adalah contoh hadiah (dalam bentuk gambar siap edit) seperti dibawah:

Lukisan digital oleh Aeisha Lisa

Semoga terpilih. Thankyou sudi join giveaway ematunz.blogspot.com.


** sesi support rakan blogger....


16 comments:

  1. All the best Mia ;) Salam singah. Jemput singgah blog Syaza jalan-jalan yuk. ")

    ReplyDelete
  2. Jalan2 sementara cuti harini hehe. Datang dari segmen sama https://theathra.blogspot.com/2019/08/giveaway-02-by-ematunz.html

    ReplyDelete
  3. Maaf lambat umum pemenang, ada masalah berkaitan template blog (diluar kawalan ema). Pemenang GA-02 ada kat link >>> ematunz.blogspot.com/p/giveaway.html <<< jemput join GA-03 jika sudi . Thanks, have a nice day.

    ReplyDelete