image Lovely Fellow's @aienienka - Mia Liana

Thursday, 10 September 2020

# Blog Tagging

Lovely Fellow's @aienienka


Mia join segmen ini yang dianjurkan oleh seorang blogger Johor, Aien. Simple je segmen ni. Kalau free, jemputlah join sama.

"Aien nak anjurkan satu segmen iaitu untuk jadi antara bloglist di blog Aien ni. Alasannya macam ramai je bloglist Aien dah sepi dan nak meraikan mereka yang sudi jengah ke tanah yang kadang sunyi ini.  Walaupun begitu, Aien harap ada sambutan dari korang all my fellow reader and blogger chingu's. "


Segmen berlangsung sehingga 19 September 2020.

** sesi support rakan blogger...


16 comments:

  1. jalan2 https://belogsjm.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka-19-september.html

    ReplyDelete
  2. All the best! :) Jemput join my GA http://www.aimisyahirah.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
  3. Singgah...

    https://webayas.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini :)
    https://zieyaweasley.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Singgah dan blogwalking dari segmen Lovely Fellow's @aienienka :)

    ReplyDelete
  6. hi jomla join
    jemput singgah ,
    moga ada rezki buat kitaa
    https://inlove-wanda.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    https://inlove-wanda.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html
    https://inlove-wanda.blogspot.com/2020/09/preloved-giveway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  7. Singgah disini dari segmen yang sama. hehehe. Bosan so kita ber blogwalking kejap.Nanti jemput lah singgah ke blog kita ye :D

    https://www.sillymillyy.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html?showComment=1600138554366#c5781950363273831118

    ReplyDelete