image Hadiah Saguhati Giveaway Blog ShalimarYusofDotCom Dah Sampai - Mia Liana

Sunday, 22 August 2021

# Blog Tagging

Hadiah Saguhati Giveaway Blog ShalimarYusofDotCom Dah Sampai

Wahhh.. gembiranya Mia apabila hadiah saguhati Giveaway Blog ShalimarYusofDotCom dah sampai. Sebelum ini Mia ada cerita kat SINI masa Mia tahu Mia adalah salah seorang pemenang Giveway ini. Mia pilih sticker kad bank dengan design gambar raya tahun ini.

Jom tengok.....



Cantik kan? Diucapkan terima kasih tidak terhingga kepada Shalimar (Link) dan pihak penaja (Link). Suka sangat ni. Terus Mia tampal ke kad bank.


** customade design untuk sticker card....


22 comments:

  1. Cantik. Naniey baru terima tapi belum tampal di kad touch n go lagi.

    ReplyDelete
  2. Wah menariknya, tak pernah tau benda ni possible hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita... tak terfikir di luar kotak pemikiran....

      Delete