Cuti-Cuti Merdeka Di Silka Hotel Johor Bahru

Wednesday, September 3, 2014

Cuti-Cuti Merdeka Di Silka Hotel Johor Bahru


Cuti-cuti merdeka kami sekeluarga di Silka Hotel Johor Bahru. Check-in pada 30 Ogos 2014. 2 hari satu malam saja. Tidaklah jauh mana pun dari rumah. Sekadar tukar mood menginap di hotel. Masih lagi dalam daerah Johor Bahru. Hotel ini boleh kelihatan dari tepi jalan highway Pasir Gudang dan berdekatan dengan Giant Plentong. Tujuan utama bercuti ialah untuk Sofea yang nak swimming kat swimming pool hotel ini. Swimming pool nya memang luas dan besar, memang puaslah. Dibuka sampai ke malam.

Jom tengok gambar kami...









Dah lama Mia tak berenang. Sekali berenang terus pancit.. huhuhu tu la.. minggu last raya asyik open house...


relaks dan tenang bersama keluarga di hari merdeka..

21 comments:

  1. seronok sofea...sekali sekala rehat dengan keluarga, memang rasa seronok sangat kan kak mia...^_^

    ReplyDelete
  2. Seronoknyer sekali sekala dapat bercuti bersama keluarga sambil rehatkn badan...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...seronoknya sofea mandi manda....:)

    ReplyDelete
  4. amboi g honeymoon lagi.. comey picca sofea dgn bear tu ;)

    ReplyDelete
  5. Wah enjoy sekeluarga di hujung minggu merdeka 57 .

    ReplyDelete
  6. seronok nya lepak hotel..amboi...sofea..sakan swimming ea

    ReplyDelete
  7. best sangat2 ! sekali skala bercuti cenggini best kan kak mia :)

    ReplyDelete
  8. Hmpir nk g sana.. Tapi suami xnk pergi pula sbb kedlm sikit hotel ni kan..

    ReplyDelete
  9. Bestnyer bercuti..mggu dpn cuti skolah! Yeah..

    ReplyDelete
  10. sekali sekala bercuti dgn fmly sronok kan

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.