image January 2019 - Mia Liana

Thursday, 31 January 2019

Keep Going

1/31/2019 11:38:00 pm 4 Comments


Keep going

- no matter how bad things are right now

- no matter how stuck you feel

- no matter how many days you've spent on crying

- no matter how many days you've spent wishing things were different

- no matter how hopeless and depressed you feel

- promise that you won't feel this way forever

- keep going


** be strong....


Health Benefits Of Rambutan

1/31/2019 06:49:00 pm 5 Comments


01. Excellent for weight loss

02. Lowers cholesterol

03. Improves digestiom

04. Strengthen teeth and bones

05. Increases immunity

06. Hydrates and energizes

07. Cleans the kidneys

08. Tones skin

09. Regulates blood sugar

10. Helps to prevent cancer

11. Source of iron

12. Improves sperm motility




** local fruits...


3 Perkara Yang Tak Perlu Kita Fikirkan

1/31/2019 09:04:00 am 3 Comments


01. Jangan kamu fikirkan tentang kemiskinan kerana akan menyebabkan kamu risau dan menambahkan kerakusan.

02. Jangan kamu fikirkan tentang kezaliman orang lain terhadap dirimu kerana akan menambahkan kekerasan hatimu dan kedengkianmu serta akan berlanjutan kemarahanmu.

03. Jangan kamu berfikir untuk kekal di dunia kerana akan menggalakkanmu menghimpunkan harta dunia dan menunda amal ibadatmu serta melalaikan akhirat.


** renungan...


Wednesday, 30 January 2019

Tuesday, 29 January 2019

10 PILIHAN TEMPAT MAKAN TERBAIK DI IPOH

1/29/2019 11:31:00 pm 8 Comments
Nikmati hidangan lazat & pengalaman pembayaran tanpa tunai dengan aplikasi e-dompet ‘homegrown’ Boost 

Kuala Lumpur, 29 Januari 2019 – Apabila bercakap mengenai hidangan tempatan popular dalam negara ini, Ipoh kini menjadi salah satu destinasi pilihan sama ada dalam kalangan pelancong tempatan mahupun asing. Daripada nasi ayam, hor fun dan taugeh yang terkenal, bandaraya Ipoh kini menjadi tuan rumah kepada pelbagai kulinari tradisional, hidangan ikonik dan tempat makanan yang tersembunyi.

Nikmati pengalaman merasai hidangan di Ipoh di 10 tempat-tempat pilihan Halal terbaik  menggunakan pembayaran tanpa tunai yang mudah dan selamat menggunakan aplikasi e-dompet ‘homegrown’ Boost dengan pulangan tunai daripada “Shake Rewards” selepas membuat pembayaran untuk setiap hidangan.



1. Miker Padang Ipoh

Sebuah kafe hipster yang terletak di Padang Ipoh, Miker terkenal dengan hidangan Tom Yum dalam Kelapa dan piza-piza unik seperti Crazy Cheese, Crazy Meat dan Ultimate Kampung yang mempunyai cili padi dan ikan bilis. Pilihan masakan Barat seperti cop kambing (lamb chop) dan ayam keju dipanggang juga disukai ramai. 



Alamat: Jalan Padang, 30020 Ipoh, Perak

Waktu perniagaan: Selasa hingga Sabtu, 5.00 PTG hingga 12.00 TGH MLM. Ditutup pada hari Isnin



2. Char Kuey Teow Abang Sayang
Char kuetiau yang dihidang di Abang Sayang bukan sekadar char kuetiau biasa. Kuetiau di sini dimasak dengah kuah istimewa “Abang Sayang serta udang besar. Sekali rasa, anda tidak lagi akan makan char kuetiau biasa. Mereka turut menawarkan hidangan lain termasuk Nayi Ayam, Bihun Sup dan Sate. 



Alamat: No. 25, Jalan Meru Bestari A14, Medan Meru Bestari

Waktu perniagaan: Dibuka setiap hari kecuali Selasa, 4.00 PTG – 1.00 PG



3. Restoran Warteg Ipoh
Terletak di dalam salah satu bangunan tertua di Ipoh, warung moden ini menawarkan kaki makan pelbagai pilihan hidangan yang diinspirasikan oleh rasa masakan Jawa. Hidangan yang wajib dicuba adalah Ketam Raja dan Lobster dimasak gaya Jawa ala shellout. Selain makan laut segar, cubalah nasi uduk dan kacang pol versi Warteg. 



Alamat: 73, Jalan Raja Musa Aziz, Kampung Jawa, 30300 Ipoh

Waktu Perniagaan: Selasa hingga Sabtu, 4.00 PTG – 1.00 PG, ditutup pada hari Isnin



4. Restoran Nasi Vanggey
Nasi Vanggey menjadi ikon makanan di Ipoh sejak tahun 1955. Dihidangkan dengan nasi putih dan ayam goreng bersama-sama pilihan hidangan sampingan lain yang menggiurkan serta ditambah kuah signature – ini adalah kombinasi terbaik. Walaupun terdapat cawangan di KL, kami masih cadangkan anda mencubanya di Ipoh, tempat asalnya.

Alamat: 5-A Lebuh 1, Pusat Perniagaan Greentown

Waktu Perniagaan: Dibuka 24 jam, 7 hari seminggu 



5. Canning Dim Sum

Pilihan popular untuk sarapan pagi dan tengah hari, restoran dim sum Halal ini menyediakan dim sum yang amat lazat dan mempunyai 50 pilihan untuk dinikmati. Salah satu hidangan paling popular ialah Lau Sa Pau dengan 5 rasa enak – telur asin, bijan hitam, teratai, coklat dan keladi.

Alamat: No. 1, Lebuh Cecil Rae, Taman Canning, 31400 Ipoh

Waktu perniagaan: 6.30 PG – 2.00 PTG. Ditutup pada hari Rabu



6. Labu Sayong Café
Kafe menawan ini menyajikan masakan asli dan tradisional Melayu Perak termasuk hidangan seperti Ikan Purba Kala Sayong dan Rusuk Kambing Tongkat Ali. Jika anda mencari tempat untuk memuaskan citarasa masakan Melayu tradisional,  Labu Sayong Café adalah tempat untuk dikunjungi.

Alamat: F2, Kompleks Silveritage Galleria, Medan Gopeng, 31350 Ipoh

Waktu Perniagaan: Hari bekerja: 10.00 PG – 10.00 MLM

Hujung Minggu dan hari sebelum Cuti Umum: 10.00 PG – 11.00 MLM



7. Assam House
Memenangi hati penduduk tempatan lebih dari 26 tahun, Assam House adalah salah satu restoran Nyonya paling popular di Ipoh. Sajian istimewa mereka yang wajib dicuba ialah Kari Kepala Ikan dan Nyonya Lucky Platter.

Alamat: 2 & 2A, Medan Gopeng 2, Jalan Raja Dr. Nazrin Shah, 31350 Ipoh, Perak, Malaysia

Waktu perniagaan: 11.30 PG – 3.00 PTG / 6.00 PTG – 10.00 MLM



8. Rojak dan Cendol Padang Ipoh

Untuk mereka yang menggemari rojak dan cendol, ada yang mengatakan tempat ini adalah pilihan terbaik di bandaraya Ipoh. Kaki makan pasti akan memesan Cendol Durian dan Pulut yang popular, dinikmati bersama Rojak Pasembor, Mi Rebus dan Mi Goreng.

Alamat: No. 17, Jalan Tun Sambanthan 30020 Ipoh, Perak
Waktu perniagaan: 10.00 PG – 8.00 MLM



9. Zul Yahya Steamboat
Penggemar stimbot wajib ke restoran ini bagi menikmati stimbot dan BBQ gaya bufet. Restoran Zul Yahya Steamboat merupakan syurga pemggemar makanan stimbot kerana mereka menawarkan pelbagai pilihan makanan sama ada dibuat BBQ atau dimasak dalam sup istimewa mereka.

Alamat: No.1, 1b, Jalan Meru Bestari A8, Bandar Meru Raya

Waktu perniagaan: Dibuka setiap hari dari pukul 10.00 PG – 12.00 TGH MLM



10. Restoran Fuziah
Restoran Fuziah Nasi Ayam atau lebih dikenali sebagai Nasi Ayam Pasar Bulat digemari penduduk setempat sejak tahun 1980-an. Hidangan popular ini berasaskan nasi beras wangi dimasak dengan minyak lemak ayam serta ayam panggang digoreng garing bersama campuran sos soya sedikit manis amat dinikmati oleh semua. 

Alamat: 78, Jalan Mustapha Al-Bakri, 30300 Ipoh
Waktu Perniagaan: 11.30 PG – 10.30 MLM


Muat turun aplikasi Boost di Google Play Store atau App Store hari ini dan nikmati pengalaman pembayaran tanpa tunai dengan ganjaran segera berbentuk pulangan tunai.


** hebahan media....



Monday, 28 January 2019

DoubleTree by Hilton Johor Bahru Champions for a Positive Change in Communities with its First Ever Soap-Recycling Program

1/28/2019 10:18:00 pm 3 Comments
Johor Bahru, 28 January 2019 – DoubleTree by Hilton Johor Bahru recently collaborated with Diversey and Kechara Soup Kitchen Society Johor Bahru for its inaugural soap-recycling program, Soap for Hope. This soap-recycling program marks a first of its kind to take place within a Hilton hotel in Malaysia.



“It truly is an honor to be the first Hilton hotel in Malaysia to champion a campaign that is part of Hilton’s commitment to repurposing used goods for community needs that helps to give back to society,” said Daniel Alcaraz, General Manager of DoubleTree by Hilton Johor Bahru.

This innovative ‘Soap for Hope’ program pioneered by Diversey, is to recycle used soaps which focuses on three core objectives – saving lives by providing access to soap to communities who need soap but have no access; to provide livelihood to the local community through recycling and reprocessing soap to help hotels reduce waste by turning used soap into something useful again.



Alcaraz further commented, “This is a great initiative to not only preserve the environment but also support our local communities in need and together with the help of Diversey and Kechara, we can make a huge difference around us.”

In line with Hilton’s corporate responsibility, Travel with Purpose, this collaboration supports Hilton’s goal to double its investment in social impact and cut environment footprint in half by the year 2030.

“To date, Hilton hotels all over the world are doing their part in soap recycling. Over 437,000 kg of soaps has been recycled in Hilton Asia Pacific alone and that amounts to 3.5 million new soap bars, how amazing is that!” said Alcaraz. “While the concept of soap recycling is still very new in Malaysia, we have already managed to recycle 24,000 kg of soap and that amounts to 191,000 new soap bars.”

To date globally, Hilton hotels across 127 countries have successfully participated in their very own Soap for Hope campaigns to recycle all guests used soap bars, and will continue to take place with all other properties around the world in committing to sending zero soap to landfills by the year 2030.

“By sending zero soaps to landfills we are not only giving back to the community but also saving lives” said Alcaraz. “Many children lose their lives due to poor sanitization and that breaks our hearts. As the leading hospitality company in the world, we intend to do our part in making the world a better place for the communities around us.”

In addition to its soap-recycling program, Hilton leads many sustainability initiatives through Hilton's Travel with Purpose corporate responsibility strategy that helps to impact the world both socially and environmentally. From reducing food waste to cutting water usage in operations by 50% and to giving back to the community by volunteering, creating opportunities for all regardless of race, gender or orientation, Hilton commits itself to a driving a positive social and environmental change.

“From here, we can only be moving upwards. We intend to take this to the next level and with the help of the Malaysian Association of Hotels (MAH), we will be doing just that,” said Alcaraz. “From hotel to hotel then city to city, slowly we will gather each individual hotel in Johor to recycle their used soaps as a form of giving back to the community.” 

For more information on the hotel, kindly visit DoubleTree by Hilton Johor Bahru.


** press release....



Sunday, 27 January 2019

Foods For Memory

1/27/2019 04:40:00 am 4 Comments


01. Fatty fish

02. Flax seed and flax seed oil

03. Eggs

04. Sweet potatoes

05. Apples

06. Avocados

07. Dark chocolate

08. Dark grean leafy vegetables

09. Peanuts and peanut butter

10. Whole grains

11. Walnuts



** food info...


Saturday, 26 January 2019

Kudapan Petang 26.1.2019

1/26/2019 06:32:00 pm 7 Comments

Kudapan manisan yang sangat sedap. Cheese caramel puding. Ada dua potong sebenarnya. Tinggal satu potong baru sempat nak snap.


Kawan Mia yang masak ni. Bagi Mia rasa buat tester. Kalau ada tempahan, baru dia buat. 

Makan sama-sama dengan Sofea. Habis licin.


** manis dan sedap... tapi takleh selalu...


Calling For Pemenang Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com

1/26/2019 09:12:00 am 8 Comments

Pada hari Isnin yang lepas, Mia telah pun umumkan "Pemenang Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com" di SINI dan maklumkan kepada pemenang di entri penyertaan masing-masing. Namun begitu masih ada beberapa orang pemenang yang belum berikan butiran.


Pemenang yang telah berikan butiran & telah menerima hadiah

No Peserta : 65, 34, 84, 6, 28, 61, 30, 75


Pemenang yang belum berikan butiran

No Peserta : 80, 94, 29


Diucapkan terima kasih kepada pemenang yang telah butiran pada Mia. Kepada yang belum lagi, sila berikan kerjasama sepenuhnya dengan emelkan butiran yang diperlukan dengan segera. Harap maklum.


** mohon tuntut segera....


Friday, 25 January 2019

Restock Brooch 25.1.2019

1/25/2019 05:39:00 pm 8 Comments
Kisahnya.... pagi tadi Mia dan Sofea ke Sekolah Agama untuk membayar yuran tahun ini. Selesai urusan, terjebak pula kat jualan di Dewan Terbuka. Termelekat pula kat booth jual brooch.

Pilih punya pilih... inilah yang berkenan di hati...


Brooch lama ada yang dah tercabut dan hilang. Makanya... memang kena restock. Shopping dalam RM17 pagi tadi.


** baru plan nak beli kat Plaza Angsana... nampaknya tak jadilah...


Thursday, 24 January 2019

GSE International Group Partners with Lavena, Over 50 Years of Heritage and One of The Largest E.U. Baby Products Producer in Bulgaria

1/24/2019 05:47:00 pm 1 Comments
SINGAPORE - Media OutReach - 23 January 2019 - GSE International Group Pte Ltd has entered an exclusive distributorship deal with Lavena Plc for their baby, kids and pregnant mothers' range of products- Bebble and Maternea for Singapore, Malaysia and Thailand.  Lavena, established since 1962, is Bulgarian baby products market leader+ for skin care and hygiene care range of products. It is well loved by mothers for its affordable natural gentle formula.




  • GSE International Group introduces Lavena, Bulgarian market leader of natural based baby, kids and prenatal personal care products into Singapore, Malaysia and Thailand.
  • Bebble, made with herbal extracts and natural oils, supports Parents' Loving Care Right from the Start for Little Ones' everyday gentle hygiene care. It is free from harmful ingredients like parabens, animal origin and animal testing.
  • Maternea, made with herbal extracts and natural oils, supports pregnant mothers in their journey of motherhood.



"We are very excited to work with Lavena and represent their line of baby, kids and prenatal range of personal care and specialised skin care products. In view of the heighten demand for affordable and effective natural cosmetic products, we believe that Bebble and Maternea will bring great value to parents in Singapore, Malaysia and Thailand. This partnership will also further expand our consumer related businesses in this region. These brands will be marketed under Loving Mothers owned by GSE. GSE will be responsible for the market access, commercialisation strategy including marketing, promotion and sales of these products in our licensed territories."  -- Michael Tan, MD of GSE International Group

"At Lavena, we take pride in providing affordable and high-quality formulation for our customers. Since 1950s, we continue our tradition of innovating our extraction process of natural oils, advancing research and development in plant-based ingredients, natural oils and herbal extracts formulations to provide up to date gentle and skin caring formula for baby, kids and pregnant mothers.  These different age groups require different specialised skin and hygiene care. Being in Bulgaria, we have easy access to the rich biodiversity of natural herbs and essential oils. We also conduct annual interviews with mothers to better understand their needs and update our portfolio regularly to address any new trends. Today, we are already the market leader of baby products in Bulgaria and exporting our brands in more than 50 countries worldwide. We look forward to further success in international markets especially with our new partnership with GSE International Group. " --  Konstantin Shalamanov, CEO of Lavena

With over 50 years of heritage, Lavena continues to distill essential oils and is one of the largest producers of lavender oil in the world. Leveraging on its herbal medicine knowledge and innovative distillation expertise in essential oils and herbal extracts, Lavena have been successful in the development of effective and gentle daily skincare and oral care products with delicate hypoallergic ingredients mixed with natural oils and herbal extracts, for babies as well as pregnant mothers and older children.

For international markets, the brand is being marketed as Bebble. The Bebble range of products are developed with the dedication of loving mothers from the research and development team. The complete Bebble product range provides parents everything they need for the daily care of their precious ones right from the start of birth. From the very first day, parents indulge in those special sweet moments of joy and Bebble will take care of the rest. Bebble believe that expression of love via interaction is key for bonding between parents and child. Every product is an opportunity for parents to express love to their precious ones with mild and effective products suitable for everyday use. In comparison to adult skin, baby skin can lose moisture up to 5 times faster in a single bath. The natural protective action by herbal extracts and natural oil works together in an effective manner to moisturise and nourish the delicate skin. All formulations are made up of careful selection of hypoallergenic ingredients without artificial colouring, parabens and ethanol. All its formulations are:

(i)  Without animal origin ingredients
(ii)  Dermatologist Tested
(iii)  Manufactured in accordance with European Standards
(iv)  Free from animal testing

In Singapore, The Bebble range of products are now available for sale at Lazada.SG.  Loving mothers will be launching a first of its kind subscription program for the convenience of busy mothers. Visit our booth at Super Mom Baby Fair, 16-17 March 2019 for more details.


For more information, visit www.lovingmothers.life


** media release...


Dr Karat Hilangkan Karat Dan Kotoran Degil

1/24/2019 09:10:00 am 12 Comments
Dr Karat Hilangkan Karat Dan Kotoran Degil | Satu produk pembersih ajaib serbaguna untuk menghilangkan kesan karat, kesan minyak, kesan air dan yang paling penting kotoran degil. Mia sangat tertarik untuk dikongsikan bersama pengunjung blog ini betapa amat bergunanya produk ini untuk kegunaan di rumah, di pejabat, di kereta dan di mana-mana tempat jika terdesak. Bak kata orang macam "first aid kit" tapi ini khas untuk membersihkan mana-mana permukaan yang kotor.


Packaging yang simple. Mudah untuk dibawa ke mana-mana sahaja. Sentiasa ada bila diperlukan. Dr Karat memang terbaik.


Pasti tertanya-tanya apa itu Dr Karat?
  1. Formulasi unik dari negara UK ini mengandungi bahan utama bijih serbuk asli dan ekstrak dari tumbuh-tumbuhan botani aktif.
  2. Ia tidak mengandungi bahan-bahan berbahaya, seperti peluntur, asid kuat, alkali, bahan fosforus, dan sebagainya.
  3. Tidak menyebabkan kulit tangan menjadi gatal atau sebagainya.
  4. Kegunaan lain ialah barangan rumah, pejabat, kenderaan dan sebagainya.
  5. Isipadu sebanyak 500gram. Tak perlu beli banyak sebab boleh guna banyak kali untuk barangan dapur rumah anda.

klik pada gambar untuk besarkan


5 Sebab Kenapa dan Bagaimana Dr Karat ini diyakini mampu menghilangkan kotoran degil


  1. Formulasi unik dari Negara UK. Ianya bukan calang-calang pencuci. Dengan bahan-bahan yang terpilih, menjadikannya pencuci yang "multipurpose" atau pelbagai guna. Dicipta khas bagi memudahkan pengguna menghilangkan kotoran degil dengan cepat dan berkesan.
  2. Kehebatan Soda Bikarbonat dan Lemon. Gabungan dua bahan utama dalam Dr Karat ini memang diperakui di dunia ianya sangat berkesan dalam kerja-kerja pembersihan luar dan dalam rumah. Ditambah pula dengan wangian lemon, terasa segar dan menyamankan.
  3. Sesuai untuk kulit sensitif. Usah bimbang dan ragu dengan produk ini. Tangan dan jari anda akan terjamin dan tidak mengelupas jika menggunakan produk ini. Selamat digunakan kerana ianya berasaskan organik. Tidak mengandungi bahan-bahan berbahaya seperti peluntur, asid kuat, alkali, bahan fosforus dan sebagainya.
  4. Jimat. Sebotol beratnya 500 gram. Ianya berbentuk "paste". Gunanya dengan calit sedikit saja dah boleh hilangkan kesan kotoran degil. Memang tahan lama jika dibandingkan dengan produk yang berbentuk cecair atau spray. Tidak perlu beli banyak kali untuk kegunaan seisi rumah. Suami boleh guna untuk kilatkan ekzos atau rim kereta. Calar-calar halus di kereta pun boleh dihilangkan.
  5. Multipurpose. Serbaguna. Bukan setakat boleh hilangkan karat sahaja. Boleh juga digunakan untuk bersihkan
    • periuk dan kuali bagi menghilangkan kesan hitam dan hangus
    • jubin dapur
    • chopping board yang sudah berlumut
    • sinki dan paip yang sudah tidak berkilat
    • peralatan di dalam bilik air seperti cermin, kepala shower, mangkuk tandas, lantai yang sudah berkeladak
    • kesan kuning pada lampu kereta
    • calar-calar halus pada kereta
    • rim berkarat
    • sofa leather
    • dan lain-lain lagi yang bersesuaian

Dr Karat | Bring back the shine | Stain Remover

Quickly and easily remove rust strains
-Professional results
- Safe on hand and non-toxic
- Suitable for cookware
- Clean / remove rust and anti-mist


Testimoni Pelanggan













Wahhhh.. memang best lah produk ini. Tak perlu lagi kita bersusah payah nak bersihkan kotoran degil dengan cara tradisional seperti menggunakan cuka, lemon dan garam. Satu persatu. Kena cari bahan-bahan lagi. Kena gaulkan lagi. Sangat melecehkan. Tetapi dengan adanya Dr Karat, semuanya sudah tersedia rapi, tinggal calit dan bersihkan kotoran degil dengan pantas. Guna span dan tidak perlu gunakan air yang banyak.

Harganya sangat berpatutan dan mampu dimiliki oleh semua. Harga asal di kotak ialah RM70 tetapi anda boleh dapat harga yang lebih menjimatkan dengan hubungi :





#SatuRumahSatuDrKarat
#DrKARATeamHawalin


** jom beli satu dan cuba sendiri keajaiban produk serbaguna ini....


Hilton Malaysia Launches Its First Ever Weddings At Hilton Sale

1/24/2019 05:16:00 am 1 Comments

From 1 till 28 February 2019, Hilton Malaysia is giving engaged couples an opportunity to experience its renowned Hilton Hospitality through its inaugural Weddings At Hilton sale.

A first for the hotel chain, the sale extends through the whole month of February, a month reputed for the celebration of love, and is the perfect chance for recently engaged couples who are searching for a wedding venue to tie the knot.

For couples who have thought of having a Hilton wedding but thought it was not within reach, now is your chance. With an incredible venue, carefully crafted menu options, amazing features, your very own wedding planner plus a 20% discount, this rare opportunity brings you a step closer to the wedding of your dreams.



The sale encompasses a 20% discount on its New Year Wedding Packages for weddings held from 1 March 2019 to 31 December 2019 in all of the participating properties. A minimum booking of 15 tables is required.

Along with the generous savings are terrific complimentary inclusions such as a two (2)-night stay in the Bridal Suite for the happy couple, a one (1)-night stay for both the couple's parents and parents-in-law, a backdrop, table centrepieces, and 5x Hilton Honors Points, where the sum spent for your Big Day will be converted to 5x Incentive Points that can be exchanged into the honeymoon you have always wanted at any one of its properties worldwide.

Your fuss-free wedding with Hilton begins the minute the booking is made. Each Hilton property in Malaysia is equipped with its very own wedding specialist who is present to ensure every detail is taken care of for a hassle-free wedding.

Hilton’s wedding specialist also doubles as your personal wedding planner, the one who will turn your concepts into reality, and is ever ready to help you with whatever you may need, whenever you need it. Most of all, the wedding specialist is present so you can enjoy the best day of your lives.

Package prices begin from MYR1062.40 nett for a table of 10 persons.

Participating Hilton Malaysia hotels from Hilton Kuala Lumpur, Hilton Petaling Jaya, Hilton Kuching, Hilton Kota Kinabalu, DoubleTree by Hilton Kuala Lumpur, DoubleTree by Hilton Johor Bahru, DoubleTree by Hilton Melaka and DoubleTree Resort by Hilton Penang.

Find out more at http://hiltonweddingdestinations.com/wedding-packages.php#Malaysia


** press release...



Wednesday, 23 January 2019

BLOOMING SPRING AT QUILL CITY MALL KL

1/23/2019 11:45:00 pm 0 Comments

KUALA LUMPUR, 19 JANUARY 2019 – Quill City Mall Kuala Lumpur is welcoming the lunar new year with its floral theme, “Blooming Spring.” The mall has transformed its Main Atrium into a spring-blooming garden featuring colourful giant flowers and golden birds surrounding the decorations in a flying motion thus enhancing the atmosphere of Chinese New Year. Shoppers can anticipate the experience of spring in the mall this Chinese New Year from 15 January 2019 until 17 February 2019.

Quill City Mall KL is initiating a new concept this Chinese New Year as we are the first to launch “Scan & Huat!” which incorporates QR code to the mall’s ang pow redemptions and contests. Shoppers are required to hunt for special QR codes at the Main Atrium, Ground Floor in Quill City Mall KL as prosperous rewards await shoppers. Shoppers can stand a chance to win GINTELL DeVano SL ROSEmantic Massage Sofa worth RM9,988, an exquisite Travis Hegel luggage bag, vouchers from Hamleys, NEXT, Quill Automobiles, The Manhattan FISH MARKET, The Chicken Rice Shop, DubuYo, Pancake House, Photobook Malaysia, BOFT, Mr. D.I.Y., Juice Works, Glow & Glamour and many more. Terms & conditions apply. 



“This year, the mall’s Chinese New Year campaign, ‘Blooming Spring’ commences from 15 January 2019 until 17 February 2019 in Quill City Mall KL. We sincerely invite all shoppers to spend time with their friends and family in Quill City Mall KL during this year’s Chinese New Year celebrations, as well as indulge in a shopping spree and explore wondrous array of festive delights and products," said Dato' Ar. Michael Ong, Group Executive Director of Quill Group of Companies.

During the Chinese New Year campaign this year, on 19 January 2019, the 8TV CNY thematic campaign “CNY So Happy” took place at the mall to welcome a joyful new year together with shoppers. The “8TV CNY So Happy Mobile Truck” made its way to Quill City Mall KL to celebrate this coming Chinese New Year with our shoppers. Shoppers enjoyed a day of fun and games with 8TV celebrities and your favourite artistes such as Jordan Sen, Emily Chan, Natalie Ng, Haoren, Gary Yap, Wind Lee and Lynn Lim. Also, shoppers made this event even more memorable by joining the “CNY So Happy TikTok” contest. All they needed to do was just swing by the “So Happy Mobile Truck” to record their TikTok video with a special message to their loved ones. In addition, shoppers were able to enjoy Chinese New Year songs singing performance by all the artistes.

A meet and greet session will be held in the mall on 26 January 2019 at 7:00pm for fans to meet and take photos with Chau Pakho, better known as Pakho Chau who is a Hong Kong Cantopop singer and songwriter in conjunction with the PAKHO One Step Closer Live In Malaysia concert which is due to be held the following month on 23 February 2019 at Arena of Stars, Genting Highlands. The meet and greet will feature an autograph session, poster redemption and games session. Fans who purchased the concert tickets prior to Pakho Chau’s meet and greet and on the day of the meet and greet, will be able to go up on stage to obtain exclusive signature from Pakho. Fans can also play games with Pakho Chau during the games session and get up-close with the famous singer. In addition, a ticketing counter will be set up at 12pm for fans to purchase tickets and redeem the poster on a first-come, first-served basis on 26 January 2019.

Interesting programs are lined up in the mall this Chinese New Year such as CNY Album Promo Tour, God of Prosperity Walkabout, Lion Dance performance, Floral Watercolour Painting Workshop by Ykee.lee, CNY Pop Up Card Workshop by Loka Made, Blooming Spring Colouring Workshop, Cloth Fan Floral Painting Workshops and stage games. Also, don’t miss the chance to enjoy the Blooming Spring Bubbles Time at Main Atrium, Ground Floor every weekend at 12:00pm and 7:00pm respectively.

A grand launch of “Blooming Spring” was held on 19 January 2019 at 1:00pm, in presence was Dato' Ar. Michael Ong, Group Executive Director of Quill Group of Companies and 8TV celebrities. Customers and fans took pictures with their favourite artist and enjoy an early start to the New Year’s festive season at Quill City Mall KL.

In partnership with Quill Automobiles, the Official Automobiles Partner, from 15 January 2019 to 14 February 2019, shoppers can stand a chance to win BMW Cruise M Bike worth RM6,800 by joining the Blooming Spring Steady & Win contest during the Quill Automobiles Roadshow at Main Entrance Foyer, Ground Floor. The participant with the shortest time to complete the steady hand game by the end of the contest period will win a BMW Cruise M Bike. There are TWO (2) methods; redemption and Facebook as follows:

Method 1: Redemption
 i.        Spend RM38 in a single receipt, fill up a form at Concierge Counter, Ground Floor to redeem an entry
ii.       Time to complete a round of steady hand game without emitting any sound will be recorded

Method 2: Facebook
 i.        Share the video “Blooming Spring Steady & Win” from Quill City Mall KL Facebook Page
ii.       Tag 2 friends, hashtag #BloomingSpring2019 #QCMKL #BMWMalaysia #QuillAutomobiles on your shared post & set it to “public”
iii.       Show your shared post to our Concierge Personnel to be eligible for ONE (1) entry.

Not to forget, interesting Chinese New Year redemptions are up for grabs in the mall when you:

 i.        Spend RM38 and above to redeem an entry for “Blossoms of Fortune Lucky Grab”
ii.       Spend RM88 and above in a maximum of TWO (2) combined receipts to redeem an exclusive limited edition ang pow set, Blooming Spring Ang Pow
iii.       Spend RM138 and above in a maximum of TWO (2) combined receipts to redeem an exclusive limited edition bamboo straws set, Fortune Bamboo Straws Set

In addition, shoppers and visitors have the opportunity to participate in “Blooming Valentine’s Photo Contest” from 15 January 2019 to 10 February 2019. Just follow the simple steps as below:

1.       Snap a photo with CNY, “Blooming Spring” décor with your loved ones
2.       Write a message in caption to your loved ones and upload it to your Facebook account
3.       Like and tag “Quill City Mall KL” Facebook page
4.       Hashtag #QCMKLxBloomingValentines
5.       Ensure your post is set to “Public”

TOP 3 couples will each win:

1.       a free 24 hours drive from SOCAR Malaysia
2.       a romantic Valentine's dinner
3.       a sweet Valentine's chocolate bouquet
4.       11" x 8.5' medium landscape hardcover photobook
5.       mystery gift - a pair of tickets at Level 5, exhibition
In partnership with AirAsia BIG Loyalty, The Official Mall Loyalty Partner, shoppers get to redeem 2 BIG Points for every RM1 spent on weekdays and 1 AirAsia BIG Point for every RM1 spent on weekends at any outlet in Quill City Mall KL. Members can accumulate points in exchange for air tickets, starting from 500 AirAsia BIG points. T&C apply.

In addition, we have new partners to introduce to the family with an addition of Ashley Furniture Homestore, Borders, Miniso, Mr. D.I.Y., Watsons, Refash and many more in the coming first quarter of 2019. Not to forget, AEON Maxvalu Prime, the first concept its kind offers an extensive range of locally and globally sourced fresh products and quality items that is fully servicing our shoppers’ needs.

Last but not least, a heartfelt thanks to Quill Automobiles – Official Mall Automobiles Partner, AirAsia BIG Loyalty – Official Mall Loyalty Partner, Aforadio.com - Official Online Radio Partner, Viral Cham, JUICE, Rojaklah – Official Online Social Media Partners, official mall partners such as Boft Malaysia, Cempaka Sari Florist & Gift, DubuYo, Juice Works, Loka Made, Mr. D.I.Y., Pancake House, Photobook Malaysia, The Chicken Rice Shop, The Manhattan Fish Market, The Usuk Initiative, Travis Hegel, United Colors of Benetton, Socar and Ykee.Lee

This Chinese New Year, Quill City Mall KL is delighted to provide you memorable Blooming Spring experience and it is the best choice to gather with family and friends as shoppers can enjoy festive Chinese New Year offerings from our valued tenants and Chinese New Year vendors with various promotions ranging from food, fashion, entertainment and much more. Spend this Christmas with us in Quill City Mall KL. Free parking is available after 5pm onwards on weekdays whereas RM3 flat rate on weekends.

Come and experience a prosperous blooming spring of the year at Quill City Mall KL!
For inquiries and registration of Quill City Mall KL programs and promotions, visit our Facebook, Instagram: QuillCityMallKualaLumpur or our website http://www.quillcitymall.com.my


** press release.......