Pelajar Praktikal Siti Dan Sarah

Monday, September 21, 2015

Pelajar Praktikal Siti Dan Sarah


Hmm... sekarang ni kat ICT ada dua orang pelajar praktikal perempuan jurusan Diploma Teknologi Maklumat. Seorang bernama Siti dan seorang lagi bernama Sarah.

Jom tengok...


Sebelah Mia tu Siti. Pelajar dari Politeknik Mersing, menjalani latihan praktikal di sini dari bulan Jun hingga November 2015.

Sebelahnya Sarah (yang pakai spec) pula pelajar dari Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM). Tempoh praktikal dari bulan September 2015 hingga Januari 2016.

Semoga dapat jalani latihan praktikal di sini dengan jayanya...

diselia oleh Mia... (^_^)

21 comments:

  1. Singgah pagi.
    kak mia mungkin kak mia tersilap taip kot Januari 2015 tu. :)
    maaf kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak... thanks ya... kak mia tak perasan. ni kak mia betulkan. sepatutnya 2016...

      Delete
  2. office Ros pun ada pelajar praktikal. best ada dorang.. sama-sama belajar, sama-sama bekerja :)

    ReplyDelete
  3. anak didik baru ye kak mia..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  4. Singgah pagi...

    Selamat berpraktikal ye.. Jgn notty2! Moga dpt ilmu yg berguna nanti.

    http://notachentamummy.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Huhu terasa skema nya diri ini semasa jalani latihan praktikal time study dulu. ^_^

    ReplyDelete
  6. selamat berpraktikal dan kepada yang in charge tu...banyak2lah sabo ye

    ReplyDelete
  7. wah meriahlah nampaknya ya Mia ada teman siap masuk blog muka2 manis tu hehehe

    ReplyDelete
  8. saya tengah praktikal kat pejabat tanah, diploma sains komputer kena buat system, kalau diorang kena buat apa ?

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum... kak mia,

    kena ajar dan pantau budak praktikal ... moga berjaya.

    mselim3

    ReplyDelete
  10. Bila dah ngam, rasa sayang pulak nak tinggalkan.. ;)

    ReplyDelete
  11. alahai teringat plak masa zaman diri jd pelajar praktikal. seronoknye

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum mia...gud luck dear...:)

    ReplyDelete
  13. selamat praktikal kepada pelajar praktikal di atas

    ReplyDelete
  14. teringat zaman2 muda dulu..time praktikal..semoga sukses!

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.