image Jarang Update Blog - Mia Liana

Wednesday, 20 April 2022

# From Me

Jarang Update Blog



Kalau perasan, Mia dah jarang sangat update blog pada bulan April ini. Apa tidaknya, agak kesibukan dengan rutin seharian di bulan puasa ini dengan Mia ada buat kerja part time sedikit beberapa bulan ini. Ni pun gagahi jua curi masa untuk update blog. Rindunya nak update blog hari-hari. Ada juga entri yang pending belum sempat di publish lagi.


Tentu rindukan celoteh Mia kan... Nak buat macam mana.. Mia ini ada beberapa komitmen. Bak kata orang, yang penting didahulukan. Bila masa lapang sedikit baru lah boleh update blog. Rindunya kat blog ini.


Moga Mia akan dapat semangat baru untuk konsisten update blog. Content blog ada dah, cuma tak dan nak diterjemahkan ke dalam entri. Akan update entri yang santai dan simple je nanti. Chaiyuuukkk...


Harap pengunjung blog ini tak serik nak datang ke blog ini lagi nanti. Take care... (^_^)


** selamat berpuasa buat pengunjung yang beragama Islam....



7 comments: