Sofea Ketika Usia 10 bulan

Sunday, May 25, 2014

Sofea Ketika Usia 10 bulan



Kenal tak siapa ni? Gambar Sofea ini diambil pada tahun 2010 ketika sedang berusia 10 bulan. Semangat betul. Bila tengok gambar ini, rindu pula saat itu. Terbayang keletah Sofea masa kecil. Teringat kenangan masa belajar di OUM sambil mengandungkan Sofea. Sayang sangat kat dia..

mood belek gambar lama...

24 comments:

  1. eh eh sama lah muka dia sampai sekarang hikhik <3
    comel je maintain kan ish
    kim salam peluk cium dkt sofea eh kak miaaa <3

    ReplyDelete
  2. comel... bambam la. hihi. masa ni la sedap nak peluk cium. hihi. geram je kan.

    ReplyDelete
  3. Bambamnyer! Mcm irfan la,suka tgk gmbo dia masa baby sbb bambam sgt! Sekarg dh susut sbb aktif ;)

    ReplyDelete
  4. comelnya sofea...
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/05/kisah-aku-dia-dan-mereka.html

    ReplyDelete
  5. study sambil mengandung. mesti payah kan. respect la akak, ibu yg hebat!

    ReplyDelete
  6. Sofea maintain comel sampai sekarang! Semoga Sofea membesar menjadi anak yang solehah. :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum mia...alorrrr comel nyer sofea....

    ReplyDelete
  8. comelnye, jangan lupe follback dan visit blog saya juga ya :)

    ReplyDelete
  9. comelnya sofea..tak banyak berubah mukanya :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.