Baru Install Aplikasi Telegram

Friday, September 12, 2014

Baru Install Aplikasi Telegram


Terasa macam ketinggalan pula. Baru hari ini Mia install aplikasi Telegram ke handphone Mia. Dulu-Dulu masa mula diperkenalkan, tidaklah famous sangat aplikasi ni. Sekarang bila dah ramai yang guna, macam best la pula.



Lebih kurang macam aplikasi Whatsapp. Tak reti nak review lebih-lebih. Baru je guna.

sesekali cuba guna aplikasi yang lain pula...

21 comments:

  1. Assalamualaikum dan singgah mlm Kak Mia....Diana pun dah instal....mcm Wechat juga Kak Mia....jom kita tukar2...hehe

    ReplyDelete
  2. eH ada ye?
    Seyes tak tau coz xd sape pun kepoh guna..I mean my gang

    ReplyDelete
  3. best tak guna?
    hehehe
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html

    ReplyDelete
  4. jangan nanti orang kata jakun pulak ye kak mia? haha ! sha pun ketinggalan bab telegram ni...

    ReplyDelete
  5. Dah lama install telegram ni dan sekarang baru ramai orang guna. telegram antara yang terbaik berbanding whatsapp sebab laju. :D

    ReplyDelete
  6. memori phone kecik. tak muat nk install. huhu!

    ReplyDelete
  7. Saya dah 5-6 kali install dan uninstall telegram.. Oklah app ni.. Cuma lebih aktif kat whatsap..pening kepala byk app chat..org yg sama je..sebab telegram berdasarkan nombor phone gak list dia

    ReplyDelete
  8. Dah lama juga install... Kelbihannya group telegram xde had mcm whatsapps... Ok la.. Lebih kurg whatsapp juga...

    ReplyDelete
  9. Rasa tak reti dh nak gune banyak2 benor apps ni,,heheh

    ReplyDelete
  10. baru tahu pasal ni..banyaknye apps chat sekarang kan..tak terkejar pulak

    ReplyDelete
  11. sama je mcm whatsapp..tp rmai yg xthu so rmai yg xgune

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum mia...mcm berguna juga ni...

    ReplyDelete
  13. Macam2 aplikasi nanti kasi komplikasi kat handphone... Battery cepat habis.

    ReplyDelete
  14. telegram best. hihi. dah ramai yg guna :)

    ReplyDelete
  15. sekolah cn wajibkan ckgu install telegram sbb boleh masuk ramai2..ok la

    ReplyDelete
  16. Lagi better telegram ni. Sebab boleh send video 1GB, share files and more secure.

    ZH Blogger

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.