Ber WhatsApp Satu Keluarga

Friday, September 19, 2014

Ber WhatsApp Satu Keluarga



Sofea kan sekarang kat kampung dengan Ayah dan Mak Mia. Memang Mia ada buat group whatsapp sekeluarga bagi memudahkan hubungan komunikasi kami.

Benda dah ada di depan mata. Masing-masing memang pakai smartphone. Apalagi... gunakanlah sepenuhnya...

Rindu kat Sofea.. esok baru ambil dia...

love my family so much... (^_^)

20 comments:

  1. Skrg byk sgt kemudahan yg jauh blh jfi dekat

    ReplyDelete
  2. Sekarang dah makin mudah dan senang....semua di hujung jari jer..hehe

    ReplyDelete
  3. Senang kn ad group wassap fmly nie..akma pn ade..nak buat discussion ap2 pn sng..skrg nie bzla fmly akma discuss hal pertunangn adk akma nanti..nak jmp ssh..discuss je kt wassap..^^

    ReplyDelete
  4. ye famili ayu pon ade jugak.. sekali dgn famili mertua pon.. senng kalau ade pape kn

    ReplyDelete
  5. tak rsa la sgt dok jauh klau mcm ni..hehe :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...yer mmg betul tu...mama n family pun ada wahtsapp kami sendiri...senang apa2 ckp jer kat whatsapp tu...:)

    ReplyDelete
  7. haha , kann . saya pon sekarang ber whatsapp jaa . sebab free <3 SMS kena bayorr .

    ReplyDelete
  8. keluarga besar SH pon ada wassap, boleh chat dgn sepupu kat kl sana yg jarang jumpe... :)

    ReplyDelete
  9. CN pn ada grup whasapp adk beradik+ family mertua ;)

    ReplyDelete
  10. Zaman sekarang kan.. sangat mudah! hehe kite ade jugak family wasep :)

    ReplyDelete
  11. Sangat mudah zaman sekarang whasapp je

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.