BuzzAway Patch Mosquito Repellant

Monday, September 22, 2014

BuzzAway Patch Mosquito Repellant


Bila dah ada anak, memang macam ni lah. Pasti akan risau tak nak anak kena gigit nyamuk. Pentingnya menggunakan ubat nyamuk atau mosquito repellant.



Bila pergi farmasi, ada macam-macam jenis pula. Mia berkenan jenis pelekat. BuzzAway Patch Mosquito Repellant. Lagi mudah nak guna dan selamat.

Tempohari kan Sofea cuti sekolah kat kampung. Atuk dan Neneknya kerja kebun. Tu yang beli benda alah ni. Tak habis guna, ada lagi ni.

Kulit Sofea agak sensitif. Kalau kena gigit nyamuk sikit pun akan merah dan gatal. Bila digaru lama-lama boleh jadi parut kalau lambat sapu krim.

katakan tidak pada nyamuk..


Hadiah bernilai RM 1,495.80.
Nak join, klik SINI.

17 comments:

  1. Ani pun guna juga tapi yang jenis stick punya. Macam deodorant. HIHI

    ReplyDelete
  2. Senanglah kan. Saya kalau balik kpg, kulit sangat sensitif, ada je nyamuk. T_T Bolehlah try. Hee

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum mia...lebih mudah mcm ni ek...

    ReplyDelete
  4. Terbaik !!! Tak perlu spray atau Sapu pada kulit sebab takut alahan pada kulit....patch nie bagus cuma perlu tampal aje pada baju , nyamuk pun lari

    ReplyDelete
  5. Sy prnh guna yg jenis gelang getah. Dah lama2 bau dia hilang.yg sticker ni blm prnh try lg

    ReplyDelete
  6. oo tak pernah try and tau pon.. kene cube ni?..

    ReplyDelete
  7. Arituh ade bce jugak pasal yg ni...bgus kan...sebab die just lekat pade bju je...

    ReplyDelete
  8. Katakan tidak pada nyamuk! Suka statement tu ;)

    ReplyDelete
  9. kalau kena gigit nyamuk memang menggaru je kan..bagus ade patch ni.mudah digunakan..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.