Gambar Jadi Tak Siap Bila Dah Upload

Tuesday, September 16, 2014

Gambar Jadi Tak Siap Bila Dah Upload


Perasan tak kat Instagram Mia itu ada beberapa gambar yang macam tak siap.  Kadang meragam juga instagram ini. Elok-elok gambar itu, bila dah upload jadi macam tak siap.





Nak sedapkan hati. Mungkin masa nak upload gambar kat instagram tiba-tiba line internet handphone jadi slow kot.... agaknya lah tu.


kurang best bila tengok gambar yang tak siap ni...

22 comments:

  1. perasaan jugak bila tengok instagram kak mia..pelik jadi gambar tu

    ReplyDelete
  2. Diana tak perasaan Kak Mia sb tak jarang sangat buka instagram....hehe

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia..yer la mama pun perasan juga kekadang ada gambar yg x elok jadinya...ingatkn sekejap jer...mudah2an lepas ni akan boleh digunakan semula...:)

    ReplyDelete
  4. delete blk la gak, upload gmbo baru, cn pun rasa masalah tenet masa upload kott..

    ReplyDelete
  5. Delete and reupload. This happens sometimes.

    ReplyDelete
  6. tak pernah jadi pulak camni..maybe la kot internet slow time upload tu

    ReplyDelete
  7. aik? ada jugak camtu pon?! nasib baik tak penah kena... try report laa bug ni kat instagram, mungkin diorang boleh bantu kot?! ^^

    ReplyDelete
  8. Tak pernah pulak upload gambar kat IG jadi tak siap cani.. Huhu..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.