Jovian Mandagie Invitation.. Let It Go

Saturday, September 27, 2014

Jovian Mandagie Invitation.. Let It Go



A few days before, I was cordially invited to attend an awesome event. Guess what?

You are exclusively invited to
The First Fan Club Gathering

In honour of
Fashion Designer, Jovian Mandagie

Saturday
11th October 2014
2.00 - 6.00 pm

Hmmm... so sad. Really cannot make it although I got 2 seats for me and my husband. Just today, we already attended Ephyra Marketing training at Kuala Lumpur.

So... have to let it go... let it go...

on the way going back to Johor Bahru...

Hadiah bernilai RM 1,495.80.
Nak join, klik SINI.

14 comments:

  1. Bkn rezeki Mia kot masa ni next time mesti lagi gempak tu

    ReplyDelete
  2. tak kak, next time mesti ada peluang lagi :)

    ReplyDelete
  3. hihi... kak mia ni... rezeki ada dimana2, kalau dah rezeki, mesti datang lagi....

    ReplyDelete
  4. asalamualaikum..tak apa ..kena buat keputusan yg tepat ..

    ReplyDelete
  5. Pass tiket kt AA lah mia....fesyen show tu...teringin gak nk tgk

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan singgah hujung minggu Kak Mia...tak apa mgkin bukan rezeki Kak Mia....InsyAllah ada juga rezeki Kak Mia....

    ReplyDelete
  7. Wah kalau duduk di area KL mesti mia pergi semua event di KL kan.

    ReplyDelete
  8. xpa kak mia... akan datang pasti ada lagi... :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum mia...pasti ada rezeki lg nanti...

    ReplyDelete
  10. takpelah next time kalau berkesempatan boleh pergi kan

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.