Makan Malam Di Marry Brown Mersing

Friday, September 19, 2014

Makan Malam Di Marry Brown Mersing


Dalam pukul 2.30 petang tadi, Mia dan Suami Mia sampai di Mersing. Cuaca panas terik sampailah ke petang. Suami Mia ada urusan kat sini esok. Kiranya Mia ikut je la.

Malam ni kami makan kat Marry Brown berdekatan dengan jeti ke Pulau Tioman. Makan fish fillet burger dan nasi lemak.

Selfie berdua.

Mia punya.

Suami Mia punya.

Nak tempek ni juga. "Kami di Mersing".

Menginap satu malam saja di sini. Sambil-sambil itu, jalan-jalan kat bandar Mersing.

dah lama tak ke sini... sebelum ni masa Sofea berusia setahun, itu pun masa raya...

17 comments:

  1. lama tak makan mary brown.... kat ampang ni takde lak :(

    ReplyDelete
  2. PC pun tak pernah makan mary brown la kak mia..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...mama pun dah lama x pi mersing..:)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..dah sampai Mersing sekali je, entah bila ada rezeki lagi, dari Mersing ke Pulau Tioman.

    ReplyDelete
  5. Kak Mia singgah kat kampung ayah kita lah, bestnya >.<

    ReplyDelete
  6. best nyer mb .. penah dtg sini, mmg sedapp nasik dya ^.^
    menjilat kuku giteww

    ReplyDelete
  7. Sedapnya..lama gile tak makan kat marry brown ni

    ReplyDelete
  8. Oklah not bad walaupun nasinya ciput tapi sedap dan terjamin kebersihan dan kualiti makanan.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.