Ranking Alexa 23.9.2014

Tuesday, September 23, 2014

Ranking Alexa 23.9.2014


Di kala kesibukan melanda, rasa bersemangatnya nak berblog. Sekurang-kurangnya jiwa ini tidaklah stres dengan kerja. Berblog secara mobile dengan handphone sudah menjadi perkara biasa bagi Mia. Alhamdulillah, prestasi Alexa blog ini masih lagi maintain.

Jom tengok...

Global Rank : 52,162
Rank in Malaysia : 272

Sumber : SINI
Laporan sebelum ini di SINI

Boleh check ranking Alexa blog di SINI

Terima kasih pada semua pengunjung blog ini yang sentiasa meniupkan semangat untuk Mia terus menulis...

mood syukur

Hadiah bernilai RM 1,495.80.
Nak join, klik SINI.

29 comments:

  1. tahniah kak mia.. dikau sumber inspirasiku.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah juga pada niza... ranking blog dah bawah 400 alexa malaysia.

      Delete
  2. Mama punya no pun dah makin mgeci kan x lma lgi Cma dgn kak mia tahniah

    ReplyDelete
  3. Tahniah Kak Mia...kena belajar untuk naikkan rank juga ni

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...tahniah kepada kak mia & mamaniza...^_^

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan salam singgah Kak Mia...wahh...tahniah Kak...

    ReplyDelete
  6. Wah! Tahniah kak Mia.. Ranking maintain mabeles! Saya tengah usaha naikkan rank.. ranking sekarang nak tempek kat blog malu jer.. Hehe..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  7. Tahniah! Tahniah!. Semoga terus berblog. Dapat lah saya timba apa-apa ilmu dari blog sis ML ni.. =)

    ReplyDelete
  8. tahniah2 :))

    jemput singgah blog saya jugak hehe

    ReplyDelete
  9. pergh kak mia..salute la...jeles2.. hehe

    ReplyDelete
  10. Wahh tinggi uh akak...tahniah! keep it up! doakan kte pon ye..

    ReplyDelete
  11. moga terus naik lagi..seronok berblogging kalau pretasi sentiasa bagus :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.