Terharu Sangat Dengan Mesej Ini

Sunday, September 21, 2014

Terharu Sangat Dengan Mesej Ini

Dah lama rasanya tak bercerita tentang Study Matters. Malam tadi, Mia terima mesej di facebook dari seorang pelajar orang kelainan upaya (OKU) Open University Malaysia (OUM). Memang sangat terharulah. 

Jemput tengok...



Kiranya dah macam testimoni. Dari blog ini dah berjaya melahirkan beberapa pelajar OUM yang boleh dapat Anugerah Dekan (Dean's List). Sukanya Mia. Pengalaman dan ilmu serta tips belajar Mia yang dikongsikan di blog ini dapat membantu pelajar-pelajar OUM yang lain.

Semua kisah belajar Mia di OUM ada di SINI.

alhamdulillah... syukur blog ini membantu mereka yang memerlukan...

Hadiah bernilai RM 1,495.80.
Nak join, klik SINI.

19 comments:

  1. semangatnya cukup kental kak mia....salute dgn dia..
    bila down dgn study skrg, tringat susahnya masa degree dulu...susahnya parents hntr masuk ipts..bila da study skrg, usaha lebih..tgk kawan2 dahberanak pinak tpi semangat belajar tu sgt tinggi, jadi motivasi kpd kita..
    dua sem 3.67, hopefully sem ne dpt 4flat

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan singgah ptg Kak Mia....semoga blog Kak Mia akan melahirkan lebih ramai lagi pelajar yg cemerlang...Allahamdulillah.....

    ReplyDelete
  3. Seronoknyaaaa...teruskan memberi inspirasi Mia :)

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya Nadia ! banyak pahala kak mia dapat dengan membantu dan menjadi inspirasi mereka :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... Moga Nadia cmerlang dunia akhirat..

    ReplyDelete
  6. Moga Nadia terus cemerlang..membaca status pun buat akak bersemangat :)

    ReplyDelete
  7. tahnia ..blog semakin hebat. namun tolong klik entry Etuza ada nama blog Mia ya...nak kongsikan bahawa sesungguhnya blog kita apa2 bentuk tamplate adalah flexsible. Ada kelebihan kekurangan kata orang tiada yang sempurna. klik ya nak dapat motivasi dari Mia..tq

    ReplyDelete
  8. http://madey09.blogspot.com/2014/09/ada-sebab-mengapa-ada-banner-widget.html baca ya Mia walau tunggang langang ayat2..hehe

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah... kak mia ..u did something more than u dont expect u can give to ur reader..ni terasa semangat nak buat betul2 dlm phd ni.

    Pahala Vs Dosa: Antara Liat dan mudah

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...mmg bersemangat betul ni...:)

    ReplyDelete
  11. Wah terbaik !!! Ramai yang dah berjaya dalam pelajaran kerna mengikuti tips di blog mia. Semoga terus memberi inspirasi kepada yang masih belajar

    ReplyDelete
  12. Tahniah kak mia,lg bersemngatnk berblog kan ;)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.