Tukar Kepada Dropdown Menu

Sunday, September 14, 2014

Tukar Kepada Dropdown Menu


Beberapa hari yang lepas, Mia ada tukar blog archive yang ada capaian ke entri-entri lama blog ini kepada bentuk dropdown menu. Sebelum ini, Mia guna jenis hierarchy.



Sesekali tukar untuk kelainan dan beri mood baru kepada pengunjung. Lagi pun jenis drop down menu ini lebih ringan dan tidak berat sangat. Senang blog nak loading nanti.

mood ubah selera...

16 comments:

  1. Acik nak jugak guna camni tapi kesian pulak pada kawan-kawan yang line tenetnya slow..

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...patutlah cari yg lama tu dah x ada rupa2nya dah bertukar...

    ReplyDelete
  3. wauuu nice tips! jalan2 sini.. :) baca2 entry.. keep blogging kak mia!

    ReplyDelete
  4. Sesekali kena juga tukar.. yelah, bila dah ringan mudah la nak loading.. tak payah nak tunggu lama2..

    ReplyDelete
  5. Yang penting mudah sahabat sahabat nak singgah,, ambil masa yang singkat loadingnya..kak mia bermenu apa hr ni..

    ReplyDelete
  6. Lah patutla Lya trcari2 nak baca entri akak

    ReplyDelete
  7. nak tuka jugak lah, hehe nyibuk je kite ni..

    ReplyDelete
  8. fiza lebih suka yang dulu..senang nak cari tajuk entry yang lepas :)

    ReplyDelete
  9. Wah .. Boleh cubajugannt ..mmg dlm plannk editblog ni..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.