Oh Sogo Sale

Tuesday, May 26, 2015

Oh Sogo Sale



Setiap kali Mia ke Kuala Lumpur pasti akan singgah shopping apa-apa yang patut kat Jalan TAR. Sogo memang dah wajib untuk window shopping. Kalau berkenan terus beli... kalau tak cuci-cuci mata aje lah.

Hari ini Mia datang Sogo tengah sale mega hot deal dan mid-year clearance..  cantik juga baju-baju untuk lelaki.

Terus segar mata... harganya pun kaw-kaw sale. Naik ngeri tengok. Hati kena kuat.. kalau tak, keringlah poket... hihihi...

2 hari kat KL... jadi orang Kolumpo kejap lah kita ni...

12 comments:

  1. seram sejuk kalo pi tempat ade sale camni... mesti kena kuat iman.. heheheheh

    ReplyDelete
  2. selamat malam..lamanya tak jenjalan sini...malam ni melawat semua org :D
    syira mencari sponsor utk ga akan dtg..boleh PM PAGE FACEBOOK : BLOG SYIRA LOKMAN ^_^

    ReplyDelete
  3. Fatin memang suka kalau ada tengah buat sale ni.. habis semua tempat nak dituju.. iman memang kena kuat la time ni. hehe

    ReplyDelete
  4. dah lame tak menyinggah kat sogo....dulu balik keje mesti singgah..

    ReplyDelete
  5. Pulaknya mesin atm senang nak tuju..hihi..

    ReplyDelete
  6. Kolumpo oh Kolumpo. Pergi Jakel Mall pon rambang bijik mata ^_^*

    ReplyDelete
  7. Org kolumpo pun dh lma tak g sale sogo.. hehe

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...bestnya kalau pi sogo ni...:)

    ReplyDelete
  9. wahh shopping sakan lah macam ni Kak Mia

    ReplyDelete
  10. dah lama tak pergi Sogo.dulu masa bujang,suka pegi Sogo.tapi kadang-kadang tak beli pun.cuci mata jer.

    ReplyDelete
  11. Klau da murah2 memg mgugat iman juga tu kak

    ReplyDelete
  12. salenyaaaaa! Carlo rino murah2 tk kak mia?

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.