image Tak Dapat Update Blog Sebab... - Mia Liana

Monday, May 18, 2015

# From Me

Tak Dapat Update Blog Sebab...




Mia nak minta maaf sebab dah beberapa hari tak update blog ini berikutan Mia demam panas dan terpaksa berehat. Memang hati ini berkobar-kobar nak update blog tapi cuma mampu melihat saja. Semalam pergi kerja pun, masih lagi lemah sedikit. Baru hari ini, Mia kuat dan hampir sembuh sepenuhnya dari demam. Syukur sangat...

betapa panasnya demam Mia sehingga terpaksa ambil injection.... huhuhuhu...

22 comments:

  1. sakit tu kifarah dosa. cpat sembuh ye akak :)

    ReplyDelete
  2. actually demam tu bagus sebab nak memperbaharui sel-sel baru dlm badan. sel la nah tua :P
    any one yang nak tinggalkan jejak laman sesawang masing2 jemputlah ke
    ->http://ashikakkoii.blogspot.com/p/share-link-laman-sesawang-korang-disini.html
    sape yg kaki novel atau gila novel lagi bagus.

    ReplyDelete
  3. ok ja kak mia ada kala kena gak ambik off

    ReplyDelete
  4. Ya Allah...patut la senyap sampai 5 hari...get well soon kakak!

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...semoga cepat sembuh yer..;)

    ReplyDelete
  6. Moga cepat smbuh kak mia.., insha Allah..demam penghapus dosa2 kita,,, alhamdulilah...

    ReplyDelete
  7. Semoga cepat sembuh Kak Mia..take care

    ReplyDelete
  8. Moga cpt sembuh ya Kak mia, jaga kesihatan

    ReplyDelete