Hadiah Birthday Sofea Dah Sampai

Tuesday, August 4, 2015

Hadiah Birthday Sofea Dah Sampai


Wahhh... bestnya. Tak lama lagi kan dah nak birthday Sofea. Sofea lahir pada 07.08.09. Petang tadi dah sampai dah hadiahnya. Surpriseeeee untuk Sofea.



Sebagai ibu bapa, tentulah nak yang terbaik untuk anaknya. Jadi, ini adalah hadiah yang termahal setakat ini untuk Sofea. Special order online.

Nak tahu apa dia... kita tunggu birthday Sofea nanti.

terujanya.... weeee



Sedang berlangsung :

Blogger dijemput join, klik SINI
Tamat pada 11.59 malam 5/8/2015

17 comments:

  1. selamat hari lahir in advance untuk sofea..

    bestnya dpt hadiahhh...

    ReplyDelete
  2. Tetibe aunty ena pula yg x sbr nk tahu isinya ..haha

    ReplyDelete
  3. untie rietta pown dah teruja nie....
    PS : Birthday untie rietta pown dah xlama nie...hehehe...

    ReplyDelete
  4. dannn...kekdahnya Sally pulak dok tunggu ni...hadiah ape kak!!

    ReplyDelete
  5. Happy birthday to sofea dan follow awak juga.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..selamat pagi...
    Nieyl singgah di sini =)
    Betul tu..wah..apakah itu...

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dan salam singgah sini kak mia...wahh...tak sedar da dekat hari jadi sofea....dan tak sabar pula nak tau apakah hadiah untuk sofea ni...

    ReplyDelete
  8. Lebih kurang 2 hr lagi ni..tak sabar pulak..hehe..

    ReplyDelete
  9. cantik tarikh besday sofea. happy birthday sofea, semoga jadi anak yang baik ye :)

    ReplyDelete
  10. nampak macam besar tu hadiah nye.. tak sabar pulak kita ni haha

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia...bestnya dpt hadiah beso la...:)

    ReplyDelete
  12. happy birthday Sofea.. semoga diberi kesihatan yang baik, menjadi anak yang solehah dan berjaya di dunia dan akhirat..

    ehh sama laa birthday dengan adik..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.