Happy 6th Birthday Sofea

Friday, August 7, 2015

Happy 6th Birthday Sofea



Hari ini adalah hari yang istimewa buat Sofea. Hari ini genaplah umur Sofea 6 tahun. Sambut biasa-biasa saja di rumah mertua Mia. Kek birthday Sofea serba coklat pilihan dia sendiri. 

Tak sangka sekejapnya masa berlalu. Macam tak percaya je yang Sofea sekarang ni dah 6 tahun. Sayang sangat kat Sofea ibarat menatang minyak yang penuh.

Selamat Hari Lahir yang ke 6... Sofea
Happy 6th Birthday... Sofea











Hadiah birthday Sofea 6 tahun ini ialah 15 - 20 lbs magnesium alloy adjustable junior kid compound bow with quiver dan 12pcs fiberglass arrows archery hunting sharp. Special order warna pink. Suka betul dia dengan set memanah baru ini. Syukur... alhamdulillah...

always support her... 

7 comments:

  1. Selamat ulangtahun kelahiran dear sofea.,be good daughter ye..moga jadi anak yang solehah..

    ReplyDelete
  2. selamat ulangtahun sofeaa..wah besarnya hadiah die

    ReplyDelete
  3. salam singgah sini kak mia...selamat hari jadi buat adik sofea...semoga membesar menjadi anak yang solehah dan selamat di dunia dan akhirat....

    wahh....hadiah dik sofea adalah alat set memanah rupanya....tahniah dik sofea....

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir, sofea.. may Allah shower His blessing, protection, and guidance on her.. ameen~

    p/s: lama tak melawat mia.. hampir 3 tahun menyepi, now i'm back.. ^_^

    ReplyDelete
  5. asalamualaikum mia....hepi belated besday sweet girl...:)

    ReplyDelete
  6. Cantiknya birthday cake Sofea..dapat hadiah best pulak tu..Happy Birthday Sofea

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.