Baru Nak Blogwalking Senarai URL Blog #18

Saturday, September 19, 2015

Baru Nak Blogwalking Senarai URL Blog #18



Hari ini barulah sempat nak luangkan masa untuk blogwalking ke Senarai URL Blog #18 di SINI. Ada 101 blog yang bakal dilawati.

Sambil-sambil itu bolehlah Mia baca entri blog dan follow blog yang belum di follow lagi.

Selepas selesai blogwalking, Mia akan terus buat pemilihan 2 pemenang bertuah melalui random.org dan umumkannya kat blog nanti.

chaiyukkk.. chaiyukk...

21 comments:

  1. Kak mia, nnt jemputlah singgah kat akukaudansesuatu.blogspot.com ye..
    Salam ukhwah :)

    ReplyDelete
  2. cik en pon dok godek2 list url mia tu.. masih x hbs lagi

    ReplyDelete
  3. perlahan lahan kak mia..in sya Allah habis juga akhirnya nanti..

    ReplyDelete
  4. Hai ! Jemput join
    birthday giveaway mimin ni tau ^.^ ada hadiah menarik untuk kak lia

    ReplyDelete
  5. mia...lama tak bual2 ngan mia...jemput singgah blog berabuk saya mia ye...hehehe

    ReplyDelete
  6. kak..saya tag akak di sini http://www.sayidahnapisah.com/2015/09/giveaway-rm200-by-mikhaicom-2015.html :)

    ReplyDelete
  7. singgah hujung minggu.. Mia buat ape tu?")

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...selamat berblogwalking...;)

    ReplyDelete
  9. Wah sangat terharu..terima kasih ya Mialiana..terbaik boleh folllw sekali kan...

    ReplyDelete
  10. Terima kasih kak mia singgah blogwalking dekat blog Diana....

    ReplyDelete
  11. Fiza tak sempat blogwalking lagi ni kak mia..huhu

    ReplyDelete
  12. Salam pada semua..tumpang lalu tuan umah .. mia, hihihi ini unclepunyablog...jemput datang semua-semua ke blog uncle yang baru dibuat...
    http://morcianoperfume.blogspot.com/
    terima kasih.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.