Wordless Wednesday 263 : Pelajar Praktikal 13.1.2016

Wednesday, January 13, 2016

Wordless Wednesday 263 : Pelajar Praktikal 13.1.2016



Pelajar Praktikal
Syafik dan Zulaikha

16 comments:

  1. Teringat lagi practical 2 tahun lepas , alahai terase cute n newbie nye time tu , haha Best of luck both of them :)

    ReplyDelete
  2. alaaa , rindu time jadi budak praktikal. hehee..

    ReplyDelete
  3. inshaAllah next semester husna bakal pelajar praktikal jugak..:)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...selamat belajar yer dik..:)

    ReplyDelete
  5. Kak mia jadi mentor lagi...alhamdulillah kak..

    ReplyDelete
  6. lpeas ni dorang plak laaa penuh dalam blog akak..kekeke

    ReplyDelete
  7. Zaman praktikal pd 2010 sgt the worst moment. Tak suka nak ingat. Muahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah.... mesti cx ada buat pape ni.... hahaha

      Delete
  8. ramai juga praktikal kat tempat kerja kak mia...

    ReplyDelete
  9. Pasti mereka dengan mudah dapat menguasai apa yang dipelajari.. ;)

    ReplyDelete
  10. anak murid baru kak mia kiranya ni. selamat mencurahkan ilmu kepada mereka

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.