Baskin Robbins Chocolate Ice Cream - Mia Liana

Tuesday, February 14, 2017

# Family Matters

Baskin Robbins Chocolate Ice Cream



Sedapnya..... dah namanya hantu coklat. Makan aiskrim pun nak coklat je. Mia dan Sofea memang kalau beli aiskrim kat Baskin Robbins nak yang pure chocolate tak ada yang campur-campur. Bila masuk ke tekak... terasa nyamannya.

** jemput makan cekelat eskrim...

8 comments:

  1. assalamualaikum mia...wah !! sedapnya...cuaca panas2 mkn ais krim mmg sedap kn...;)

    ReplyDelete
  2. sdpnya aiskrim, kite tk pernh mkn BR... nk kena try sekali nih;-))

    ReplyDelete
  3. Pernah makan sekali ja BR ni! haha kena try ni nampaknya

    http://anothersyed.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. eskrem mahal...makan sesudu je dah sedap

    ReplyDelete
  5. kene tunggu bulan depan, baru ada 31 :D

    ReplyDelete
  6. sedapnya.. tapi kena tunggu bulan depan huhuh

    ReplyDelete
  7. Dah lama tak makan ice cream ni. Sekarang dah ada outlet yang dekat denga rumah, bolehlah p serbu lepas ni.

    ReplyDelete
  8. sedapnya...tengah diet skg..lupakan seketika ais krim ni

    ReplyDelete