Kami JDT Blogger Lunch Date Kat Plaza Angsana - Mia Liana

Monday, February 27, 2017

# Community # From Me

Kami JDT Blogger Lunch Date Kat Plaza Angsana


Ni kisah tengahari semalam. Wah... wah.. wah.... sakan eh jumpa kat McDonalds Plaza Angsana. Nampak tak betapa cerianya kami.. antara JDT Blogger yang dapat gathering sekejap sambil berbincang tentang projek charity pertama yang akan dibuat tak lama lagi.

Mia kagum sangat dengan usaha mereka ini mengumpulkan sumbangan dalam bentuk wang tunai dan barangan. 



Jom kita berkenalan.... Yang depan sekali tentulah Mia... tuan punya blog ni....
Sebelah yang daring tu, Eda tuan punya blog http://www.kisahsidairy.com
Sebelahnya pula.. Suzlin, tuan punya blog http://suzlinazreena.blogspot.my
Sebelahnya lagi... Hernie, tuan punya blog http://herneenazir.com
Yang terakhir sekali.. nasib sempat masuk dalam gambar... sebab dia ni yang paling last sampai dan kebetulan Mia tengah nak snap gambar, Uyul tuan punya blog http://www.uyulrosli.com

Fiuhhhh... panjang jela nak kenalkan kat entri ni. Kenal tak dengan mereka-mereka ni? Dah pernah jumpa ke belum?

Pot.. pet.. punya pot.. pet.. punya pot.. pet... uiii.. macam tak cukup je masa rehat tengahari Mia. Seronok tau dapat jumpa dengan diorang ni. Rasa macam dunia ni kita yang punya.

Doakan agar projek charity pertama JDT Blogger berjaya dilaksanakan dan dipermudahkan segala urusan... amin...

** riang ria blogger Johor......


6 comments: