Uwaaa... Tak Sengaja Terdelete 100 Komen Pengunjung - Mia Liana

Thursday, February 2, 2017

# Blog Matters

Uwaaa... Tak Sengaja Terdelete 100 Komen Pengunjung


Uwaaaaa.. macam nak menangis rasanya. Tadi punya ceritalah ni konon nak tengok-tengok komen-komen pengunjung blog ini kat handphone. Nampak kecik. Dengan internet macam siput. Klik punya klik terdelete 100 komen pula. Aduhai... insiden yang tak pernah berlaku sebelum ini. Mia nak minta maaf sangat-sangat. Tak berniat pun.



Memang Mia sangat sibuk sekarang ni. Terikat dengan beberapa komitmen. Lepas ini  tak berani nak tengok blog sikit-sikit.


** kalaulah... boleh di undo kan best...

24 comments:

  1. Huaaa. Sadis tu. Mcm sis memang sis fully guna hp utk blogging. Memang kena extra carefull. 😅

    ReplyDelete
  2. Semalam saya pun terkena jgak, tp nasib satu je.
    Bertabahlaa akak. Huhu

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia..alahai kesian nyer...banyak nyer komen tu...

    ReplyDelete
  4. bnyknya komen trdelete. huhu.. msti rasa geram gila. busyra penah kena tp 5 mcm tu ja. tu pun dh mcm hurmmm. huhu

    ReplyDelete
  5. salam kak .. yana pernah kena satu komen je.. tapi rasa dia fuh..
    ni kan pulak kak mia

    ReplyDelete
  6. ble stress mcm tu...especially kalau komen tu komen contest kan kak> tu pasal eca berhati2 skrg..buat GA pun submit entry guna googledocs je

    ReplyDelete
  7. waaa... sedihnya... 100 tu kot.. huhu.. takpe lah.. nnt kami komen lagi ye.. jgn sedih2.

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

    ReplyDelete
  9. https://messarah.blogspot.my/2016/06/tak-sabar-nak-kahwin-dengan-dia.html

    ReplyDelete
  10. Wahh, sedihnya. Azwar pun pernah terdelete komen.

    ReplyDelete
  11. sedihnya...nk wt cmner..xboleh berpatah balik..huhuh

    ReplyDelete
  12. waaaaaa boleh buat nangis tu! 100 tu banyak kot. fuhhhh, btw saya singgah dan follow blog ni ya. Jemput melawat blog saya jika sudi dan berkelapangan :)

    http://anothersyed.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Sungguh menyediahkan bila inya berlaku. Sama juga dengan update template atau edit blog. Kekadang tu dah ada ratusan like and shares, tapi bila buat update waktu line tengah slow... sangat bahaya. Semua Likes and shared notification reversed back to zero.... By the way this (your) blog is listed as one my followed blog. Senang-senang datang lah melawat... ek.

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum mia...wah !! sedihnya...byk komen tu...x pe la next time lg ramai yg dtg mengemon...:)

    ReplyDelete
  15. alamak banyak tue..takpalah kak...insyaallah nnt ada lagi

    ReplyDelete