image Belum Upgrade Aplikasi Mobile Facebook - Mia Liana

Tuesday, March 14, 2017

# Entertainment Matters

Belum Upgrade Aplikasi Mobile Facebook


Nampak sangat kan.. Mia ni jenis susah nak upgrade apa-apa aplikasi dalam handphone Samsung Note 3 ni.

Rasanya ramai yang dah upgrade. Mia je ketinggalan zaman sedikit. Setiap kali buka aplikasi mobile facebook ni, asyik terpampang mesej ni.

"Upgrade your app again"


Leceh kalau dah upgrade ni. Ada saja pembaharuan. Biarkan je dulu, tunggu sampai dah wajib upgrade, barulah Mia buat. Selagi itu... mengadap sajalah mesej tu 

** tak mahu handphone makin berat....

16 comments:

  1. Padahal kadang2 tu tak tahu apa yang dia tukar. nampak sama saja haha. ke saya yg tak cakna tak tahulah.

    ReplyDelete
  2. Saya dah update ,tetapi ada problem pulak dekat phone. Maybe ada masalah android phone saya kut.

    ReplyDelete
  3. dia nak mintak update tu sebab bug fix je. tapi tulah asyik update memang beratkan phone pun

    singgah klik iklan :) http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/tips-blog-dikenali-ramai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau hp makin berat, lebih baik takyah upgrade...

      Delete
  4. Samalah. Sampai ana rasa serabut tgk notification tu br ana upgrade.

    ReplyDelete
  5. Facebook sentiasa upgrade tapi tak banyak berubah pun. Ada yang tak perasan jugak apa yang berubah. Hii

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan siqah... memanjang upgrade nya... naik rimas..

      Delete
  6. hehehe..samalah kita kak..berzaman baru nak update kadang..hehehe

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah pangkat mak-mak tu yang dah tak kisah sangat... hihihi

      Delete
  7. hp unni auto update..hihihihi, tpi bearat la hp jadi nya

    ReplyDelete
  8. Makin beratttlahhh phoneee tuh kan kakk kalau update.

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia...betul tu kalau upgradekn mmg ada jer yg barunya...

    ** Mama Maszull

    ReplyDelete