LARIAN FUN RUN 2017 1 APRIL 2017 DATARAN BANDARAYA JOHOR BAHRU

Friday, March 17, 2017

LARIAN FUN RUN 2017 1 APRIL 2017 DATARAN BANDARAYA JOHOR BAHRU

Di sini Mia nak kongsikan aktiviti larian yang bakal berlangsung di Johor Bahru. Sesiapa yang berminat bolehlah join dan daftar.


Mari-mari... Ramai-ramai sertai Fun Run pada 1 April 2017 (Sabtu). Lokasi di Dataran Bandaraya Johor Bahru. Bayaran Penyertaan sebanyak RM15.00. Rebut lah hadiah-hadiah menarik Cabutan Bertuah, Wang Tunai, Sijil & Medal T-shirt Larian bagi 400 penyertaan yang terawal. Tarikh Tutup Penyertaan 27 Mac 2017 (Ahad 5.00 petang)

Untuk keterangan Lanjut & Penyertaan, sila klik SINI

** satu aktiviti sihat dan cergas.....

6 comments:

  1. alaaa uyul tak fit lagi cemana. heheh. kak mia, uyul ada anjurkan GA, jemput join.


    ********************************************************************************
    Jemput join Uyul Rosli 1st Giveaway!! 100pcs Name Card untuk dimenangi. >>
    Uyul Rosli 1st Giveaway | Blonolog Blogger Picisan
    ********************************************************************************

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...wah !! pada kawan2 yg minat mesti nak join ni...

    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  3. semoga lancar la ye.. jauh gak nk men join. hehehe

    ReplyDelete
  4. Mia join ke tu? Ana tak pernah join lagi aktiviti macam ni. Last time sek tu pun merentas desa. Hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters March 2017