Letak Iklan Lazada Kat Blog

Friday, March 31, 2017

Letak Iklan Lazada Kat Blog


Dengan rasminya tadi iklan Lazada dah diletakkan di bawah header blog ini. Yeahh...



Sweet je letak kat situ dengan banner saiz 728 x 90. Moga ianya banyak membantu pengunjung blog ini untuk shopping kat Lazada. 

** Lazada... oh.. Lazada...

12 comments:

  1. assalamualaikum mia...wah !! bestnya nak juga..wat tutorial nya mia...:)

    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  2. wah..semakin senanglah kan pengunjung terus klik link untuk shopping
    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  3. lazada sedang sales...rietta pown suka jengah ke sana...mcm mcm nk dbeli....

    ReplyDelete
  4. Nnt blh bhat tuto nak psg banner ni

    ReplyDelete
  5. Kinah pun dah letak iklan lazada tapi kat side bar je la huhu

    ReplyDelete
  6. Cikit pun dah letak cuma hehe fahamnya x sangat

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters March 2017