image Maintain Update Blog Yang Konsisten - Mia Liana

Saturday, March 11, 2017

# Blog Matters # From Me

Maintain Update Blog Yang Konsisten



Wahhh.. nampak kan.. sekarang Mia dah mula rajin dan maintain update blog secara konsisten. Syukur sangat dapat pengunjung hari-hari ke blog ini.

Dah sediakan entri-entri dalam draft. Ada entri yang autopost siap-siap. 

Azam Mia tahun ni nak jadikan blog ini bernyawa dan ceria macam tuannya...

** luv it...

14 comments:

  1. Azam kita sama sis ... tahun lepas blog CCL kurang aktif .... nak post entri satu dia untuk sehari tue memang payah ..so tahun ni konsisten balik

    ReplyDelete
  2. abam kie pun pastikan setiap minggu pasti ada 3 entri. sesibuk mana pun kena siapkan entri autopost gitu!

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...mmg terbaik...kembali semula berblogging secara konsisten...:)

    ReplyDelete
  4. Hehe. Blog ceria macam kak mia ye. InshaAllah boleh! 😍

    ReplyDelete
  5. Gud luck.. harap sy pun dpt nak buat mcm mia :)

    ReplyDelete
  6. Hari2 dah update blog. Ada jer entri2 baru. Tahniah Mia.

    ReplyDelete
  7. kita pun nak maintain update.hee =)

    ReplyDelete
  8. terbaik kak..MV pun buat auto publish juga...

    ReplyDelete