Mia Liana Dengan T-Shirt JDT Blogger

Sunday, March 26, 2017

Mia Liana Dengan T-Shirt JDT Blogger


Baru hari ini, Mia sempat nak bergambar dengan t-shirt JDT Blogger yang awesome ini.

Nak tahu siapa lagi blogger yang dalam team JDT Blogger, boleh klik SINI.





Macam mana? Sweet tak? Team Blogger Johor di bahagian lengan tangan dan belakang t-shirt.

** logo JDT Blogger nampak menyerlah dengan t-shirt warna hitam ini.. (^_^)

24 comments:

  1. Replies
    1. amboi.. sendiri punya ada.. mau pakai orang punya ke..

      Delete
  2. Replies
    1. kalau sayang.. simpan dalam almari je eda... hihihi

      Delete
  3. Replies
    1. alhamdulillah.. ada yang sponsor anum...

      Delete
  4. assalamualaikum mia...terbaikkk la team JDT Blogger...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  5. wow...cun..kalau tshirt hitam ni memang sesuai sangat plus nampak kan kita kurusss...hehehe...tu penting

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. part yang nampak kurus tu yang penting.... hihihi

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters May 2017