image 1561 Entri Blog Pada Tahun 2017 - Mia Liana

Tuesday, January 2, 2018

# Blog Matters

1561 Entri Blog Pada Tahun 2017


Hmmm.... tak sangkanya Mia, banyak juga entri blog ini pada tahun 2017 yang lepas. Itu pun masih ada beberapa entri pending dalam draft. Nampaknya dah out dated kalau nak publish... hihihihi...

Bila tengok kat widget Archive di side bar blog ini, ternyata ada 1,561 entri blog pada tahun. Alhamdulillah.. banyak juga yang Mia kongsikan untuk tatapan pengunjung semua.


Tahun 2017

Januari - 9 entri
Februari - 49 entri
Mac - 140 entri
April - 152 entri
Mei - 194 entri
Jun - 193 entri
Julai - 186 entri
Ogos - 207 entri
September - 148 entri
Oktober - 131 entri
November - 96 entri
Disember - 56 entri

** throwback....


8 comments:

  1. Alhamdulilah, banyaknya entry Mia.. keep blogging dear ;)

    ReplyDelete
  2. Dalam takde semangat tu banyak juga .. entry sy kurg thun 2017 berbanding tahun2 sebelumnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok takpe... MF.. janji ada update... thanks..

      Delete
  3. assalamualaikum mia...byk tu kn...mama pun entri pd tahun lepas adalah yg paling banyak...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  4. wow tahniah..
    satu pencapaian yang jarang2 blogger dapat laksanakan..

    ReplyDelete