image Mee Hoon Goreng Santapan Pagi Ini - Mia Liana

Tuesday, 23 January 2018

# Work Matters

Mee Hoon Goreng Santapan Pagi Ini



Hmmm.. sedapnya sarapan pagi Mia hari ini. Mee hoon goreng tapau dari restoren berdekatan pejabat Mia. Kalau dulu, tapau dengan polisterene tapi sekarang dah ada yang versi plastik ni. Go Green katanya. Nampak macam banyak ambil mee hoon goreng ni, kalau tak habis boleh jemaah untuk makan tengahari punya.

Alhamdulillah.. rezeki pagi ini di tempat kerja. 


** malam memang Mia tak makan... pagi wajib sarapan...


14 comments:

  1. wah...menyelerakan sungguh mihun tu kak mia :)

    ReplyDelete
  2. wahh sedap nmpknya tu sis.. menyelerakan..cikyan slalu kalau sarapan pagi pon byk prefer bihun ni je.. mudah.. xberat sgt..

    ReplyDelete
  3. dulu restoran dekat area pejabat ni ada la masak bihun goreng sekarang dah takde dah. Dah lah bihun goreng dia sedap :(

    ReplyDelete
  4. Sarapan memang wajib amik.. barulah cergas nak buat kerja..Sedap meehoon tu..

    ReplyDelete
  5. Wife ejulz buat mee goreng pg ni. Hehee

    ReplyDelete
  6. sedap tu, kalau tak habis bfast boleh simpan makan tuk tengahari

    ReplyDelete
  7. tetiba nak goreng mee hon malam ni..hahahaha

    ReplyDelete
  8. salam kak
    Di tag : https://belogsjm.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia...pg kena juga isi perut walaupun sedikit kn....
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  10. kalau malam tak makan...bangun pagi tu perut berkeroncong habis dah...x menyabar nak tunggu makanan...

    ReplyDelete