image Kasut Sukan Baru - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 24 September 2013

# Entertainment Matters # Family Matters

Kasut Sukan Baru

Ingat tak minggu lepas, Mia ada cerita tentang kasut sukan Mia yang telah lama dan perlu diganti baru dalam entri SINI. Akhirnya, Mia telah pun shopping online di Zalora dan semalam kasut sukan itu telah sampai di rumah.

Mia sangat berkenan dengan kasut ini. Nasib baik ada saiz Mia, UK 6. Terus apalagi, klik sahaja dan bayar dengan kad kredit.








Bila Mia pakai rasa selesa sangat dan sangat menepati citarasa Mia. Selepas ini, dah boleh jogging dengan Suami Mia dan Sofea pada hujung minggu.

mood suka sangat...

54 comments:

  1. Alhamdulillah..salah satu cara memotivasikan diri juga ni kak mia..mesti lebih bersemangat bila berjogging nih..

    ReplyDelete
  2. eh..abg gedex tu pun masuk sama ea..hehehehe..kasut cantik la kak mia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... kasi interframe jap... hihihi thanks ya ida...

      Delete
  3. Wah.. cntiklh.., smgt pas ni nk jogging.,.,

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum wbt...

    Okay sis mia... welcome to de club shoping @ zalora... heheheehe...
    kalau akak dok klang valey nnt depa ada free delivery service...
    pasne akak cuba shop kat humairadesign.com lak ea....

    p/s: kak, jom join kempen "menang besar" kat belog saya... hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... terima kasih ya. nanti kak mia tengok yang humaira punya pula...

      p/s : kalau sempat nanti... kak mia join. tapi tak janji tau...

      Delete
  5. seronoknya ada kasut baru..memang lebih semangat lagi la...akak punya pun nak kena beli baru..dah tercabut tapaknya..huhuhu..Selamat berjogging dihujung minggu...:)

    ReplyDelete
  6. sempat posing bro courier Gdex ini yea MIA........

    ReplyDelete
  7. wah.. staff gdex siap masuk blog kak mia .. glamor.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saja je.... nak masukkan dia sekali.... thanks ya dkna..

      Delete
  8. cantikk...
    kakain pun kene beli kasut baru jgk ni..yg ada dah uzur nk buat gi jogging...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ain. memang kena beli baru. kurang selesa kalau pakai yang lama...

      Delete
  9. Cantik dan tentunya selesa kerana fabriknya jarang2 mudah udara keluar masuk. Tapaknya mencengkam di atas rumput dan pelbagai permukaan. Baguslah kasut nie cantik dan selesa, Pandai mia pilih

    ReplyDelete
  10. hahaha abg posmen tu x kisah kna gambar . hihi

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. kalau tak... tak tahulah bila nak gi beli.... huhuhu

      Delete
  12. Seronok abang GDEX dapat bergambar :3 Nisa punya kasut sukan baru saja rosak semalam lepas gymming for almost 3 hours. Tapi rasa bersalah sangat nak keluarkan duit simpanan lagi untuk kasut :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai sayangnya... memang kena tukar baru lah nampaknya.. nisa..

      Delete
  13. saya jarang sgt2 shoping online ni. takut tak kena dan tak leh ngam. Tapi kak mia dah okey la tu, kasut pun cantik. semart je kita tengok

    ReplyDelete